5 Pasi in planifacarea unui eveniment de succes

Evenimentele de la Palatul Noblesse sunt organizate cu profesionalism si pentru noi este important  sa acordam atentie fiecarui detaliu in parte. Scopul nostru este sa ne vedem invitatii incantati de tot ce le-am pregatit si munca noastra este rasplatita in momentul in care ii vedem multumiti. Va impartasim  5 pasi care ar trebui urmati in organizarea unui eveniment ca la carte.

Data evenimentului

La inceputul fiecarui eveniment este indicata stabilirea unor obiective clare. In functie de natura evenimentului se va alege luna si perioada din  zi. Daca este vorba de un eveniment care s-ar desfasura mai bine in aer liber atunci ne vom alege zilele calde de vara sau cele revigorante de primvara. In cazul in care nu dispui de o incapere in care sa te retragi, iti recomandam sa consulti prognoza meteo cu o saptamana inainte, ca masura de siguranta. De asemenea, pentru o organizare mai buna, event planner-ul poate folosi un calendar cu sarbatorile, concediile si alte evenimente. Astfel incat sa fie sigur ca atinge numarul de participanti de care are nevoie.

Dimensiunea si partenerii

Bugetul este un element important care sta la baza evenimentului. Profitul este adus de obicei de invitati. Prin urmare, trebuie sa se acorde atentie numarului de persoane invitate, locul in care va avea loc si resurselor necesare, de la consumabile pana la servicii. In functie de tipul de eveniment, costurile pot fi optimizate prin parteneriate si sponsori.

Locatia

Locatia va fi aleasa in functie de tipul de eveniment si de nevoile participantilor. Aceasta trebuie sa fie  bine utilata si sa dispuna de toata facilitatile. Una dintre locatiile create special pentru  evenimente corporate in Bucuresti este Biblioteka Hub, folosita adesea ca sala de cursuri. Suportul logistic oferit este de cea mai inalta calitate, sala fiind prevazuta cu videoproiector, laptop, ventiloconvectoare cu termostat de aer rece si cald, internet WI-FI si sistem de sonorizare performant.

Cateringul

Este foarte important cu ce firme de catering colaborezi. Nu uita sa tii cont de preferintele invitatilor, in cazul in care au alergii sau prefera meniurile  vegetariene. Este si mai avantajos daca locatia dispune de bucatarie proprie, precum Biblioteka Hub.

Feedback-ul

Fiecare parere conteza si poate aduce un plus de calitate afacerii tale. Dupa fiecare eveniment li se va cere feedback-ul invitatilor in cel mai scurt timp posibil prin e-mail, chestionar, discutii. Apoi se va face o evaluare din perspectiva organizatorului si a clientului. Chiar daca feedback-ul invitatilor tai ar fi unul negativ, trebuie sa il privesti ca pe o propunere care te va ajuta in viitor.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest