Personalitatea ta se reflecta prin crearea unui design interior unic, plin de valoare

Colectia Fortune de design interior reprezinta chintesenta stilului contemporan, disponibila intr-o diversitate de culori si finisaje.

Cu totii ne dorim sa cream un design interior unic si personalizat, care sa transmita esenta persoanei noastre atunci cand ne amenajam locuinta. Nu intotdeauna reusim acest lucru.

Daca va doriti o amenajare reprezentativa pentru personalitatea dumneavoastra, care sa fie mai mult decat pur atractiva si decorativa, va recomandam sa utilizati articole de design interior de calitate, care intr-adevar sa va redea stilul si personalitatea in cele mai mici detalii.

Va regasiti printre iubitorii stilului contemporan si va doriti un design care sa emane personalitate si unicitate? Va recomandam Colectia Fortune de mobilier pentru living, dining si dormitorun concept creat din dragostea pentru frumos, care dezvaluie piese create pentru orice spatiu, fie ca vorbim despre o casa, un apartament sau un loft glam.

Colectia este disponibila intr-o diversitate de texturi si finisaje pretioase: piele, textil, lemn masiv, elemente metalice, de cele mai multe ori combinate pentru a crea un maxim de efect.

Puteti alege dintr-o gama variata de nuante, precum bej, maro, rosu, auriu, argintiu, portocaliu sau alb, nuante care pot fi combinate intr-o maniera contrastanta, pentru a va pune in valoare si mai mult personalitatea.

Colectia Fortune este conceputa in jurul unui mix intre liniile curbe si formele geometrice, creat de cei mai mari artizani spanioli cu scopul de a pune in valoare spatiul amenajat printr-un design curat, paradoxal neincarcat de multitudinea diverselor combinatii utilizate in realizarea mobilierului.

Colectia Fortune este disponibila in Romania prin Noblesse Group, lideri in amenajarile interior de lux.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest