fbpx

Amenajare clasica Forever pentru dining

La fel ca o rochie haute couture, realizata si croita pentru femeia perfecta, Colectia Forever pentru dining a fost conceputa pentru casa ideala si inspirata din valorile estetice absolute, fiind o creatie unica si irepetabila. Este o colectie feminina, realizata in stil clasic, de care te vei indragosti la prima vedere.

Artizanii italieni, adevarati mestesugari ai mobilei, au cladit aceasta amenajare clasica Forever pentru dining din dorinta de a transforma fiecare piesa de mobilier intr-o capodopera.

Amenajare clasica Forever pentru dining

Atingerea inzestrata a mainii artizanului Silvano Del Guerra este ingredientul cheie al acestei colectii. Aceasta “unealta” de neinlocuit reprezinta originea incrustarilor excelent elaborate, a sculpturilor uimitoare, a imbinarilor traditionale in coada de randunica, a decoratiunilor elegante pictate, a lustruirii cu ceara de albine si a foitelor de aur aplicate manual.

Aceasta colectie este caracterizata prin linii rafinate si finisaje lacuite frumoase. Chiar si numele colectiei, “Forever”, sugereaza ideea de vibratie si durabilitate. Stilul decorativ distinct si formal al colectiei se apropie de stilurile tarzii de secol XIX, fiecare element fiind pretios si oferind camerei un look cu adevarat regal.

Amenajare clasica Forever pentru dining

Dining-ul poate fi achizitionat din Showroom-ul Noblesse Group impreuna cu accesoriile conexe.

Vezi video AICI.

Share on