fbpx

Amenajare interioara Casa Cotroceni

Stilul clasic este perfect pentru casele mari unde mobilierul si accesoriile se integreaza perfect si umplu in mod armonios spaţiile. Acest stil presupune piese de mobilier din lemn sculptat, cu tapiserii brodate manual, cu oglinzi supradimensionate care confera un aer nobil interiorului. Aceasta a fost ideea de la care am plecat atunci când am demarat amenajarea acestei case.

[masterslider id=”36″]

Am ales piese rafinate, tipice stilului clasic aflate in armonie perfecta cu placarile din marmura sau cu parchetul intarsiat cu esenţe rare. Casa are un dining spaţios, un living, o bucatarie, dormitor matrimonial cu baie proprie,dormitorul copiilor cu baia sa si un birou pentru cele doua fetite.

Bucataria in stil clasic include si o zona unde se poate lua masa cu vedere in gradina.

bucatarie

Un mic colt inundat de lumina are personalitate si adauga farmec acestei incaperi.

095-mg-0095_wnrv

[bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-sm-4″]210-mg-0210_uaak[/bs_col]
[bs_col class=”col-sm-4″]174-mg-0174_lik2[/bs_col]
[bs_col class=”col-sm-4″]083-mg-0083_4jyi[/bs_col]
[/bs_row]

De asemenea, a fost creat si un birou cu un puternic aer masculin, in stil british, unde proprietarul se refugiaza atunci când trebuie sa lucreze de acasa. Aceasta incapere a fost tratata diferit de restul camerelor in sensul ca a fost imbracata in boiserie, iar piesele de mobilier sunt din lemn si piele. Restul camerelor emana un aer de romantism clasic, inclusiv dormitorul copiilor decorat in tonuri calde, pastelate.

[bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-sm-6″][/bs_col]
[bs_col class=”col-sm-6″]018-mg-0018_edaj[/bs_col]
[/bs_row]

Share on