fbpx

Animatie arhitecturala: hale de inalta tehnologie – Zaraza

animatie arhitecturala

Suntem bucurosi sa va prezentam acesta animatie arhitecturala: proiect complex hale de inalta tehnologie – Zaraza, dedicat investitorilor care doresc sa isi dezvolte business-ul intr-un mod cat mai corect si destept, localizat in Brasov, reprezentand zona industriala cheie.

Animatie arhitecturala – beneficii

Unul dintre cei mai importanti factori care stau la baza proiectului este locatia centrala care iti ofera acces la aeroporturile, porturile si caile ferate din Romania. Acest proiect consta in dezvoltarea a doua hale de intalta technologie, una de logistica si alta de productie, care iti ofera peste 11 hectare de teren de dezvoltare,  facilitati de logistica si productie premium, peste 400 de locuri de parcare si peste 50 de locuri de parcare si incarcare marfa pentru camioane.

Implementarea tehnologiei de ultima ora reduce considerabil implicarea si nevoia de angajati prin cantare automate pentru camioane, verificarea automata a locatiei camioanelor, sisteme de indentificare prin pagere,  camere de retea – care sunt proiectate special pentru supravegherea de la distanta a zonelor de tranzit corespunzatoare, bucla de inductie automata pentru a declansa barierele si o zona de check-in si check-out. Sistemul a fost gandit pentru a salva timp consumat cu verificarea documentelor si a protocoalelor de siguranta.

Noblesse Group prin serviciul de animatii video va ofera prezentarea dinamica a orcarui tip de proiect fie el de rezidential sau business.

Vezi mai multe detalii despre acest proiect in animatia video de mai jos.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

Share on