fbpx

Animatie video – Proiect aprovizionare urbana – Brasov

aminatie video 3d

Suntem bucurosi sa va prezentam unul dintre cele mai recente proiecte, realizate de echipa de arhitecti si designeri de interior Noblesse Group. Aceasta animatie video ne prezinta informatii utile despre acest proiect de aprovizionare urbana, mai precis a procesului de cross-docking, implementat in doua hale, una de logistica si alta de productie, pozitionate in Brasov.

Cross-docking-ul este o tehnica logistica, care ajuta la eliminarea sau la scaderea activitatilor de depozitare si a timpului de ridicare a marfurilor. Este un sistem smart implementat  in cadrul unui depozit ce pastreaza doar functatiile de primire si de livrare si care ajuta la dinamizarea circuitului dintre producator, distribuitor si clientul final

Animatie video – beneficii cross-docking

Acest proiect are ca interes eliminarea depozitarii produselor, prin transferarea marfurilor care se livreaza direct din trailerele care vin in cele care pleaca, astfel obtinand o durata scurta de stationare, fiind un mod mult mai sigur de lucru pentru angajati.

Cele doua hale se intind pe o suprafata de 30.000 mp2, iar locatia centrala, aflata in Brasov,  ofera acces rapid si usor la aeroporturile, porturile si caile ferate din Romania.

Cu 264 de locuri de parcare si 34 de zone de descarcare pentru camioane, acest proiect iese in fata datorita tehnologiei de ultima ora a utilajelor folosite, ce ofera timp foarte scurt de livrare a produselor catre consumator.

Sistemul automat de scanare a placutelor de inmatriculare, sistemul automat de cantarire a marfurilor si inregistrare in CRM, sistemul automat de incarcare si scanere a marfurilor in interiorul docurilor pentru sortare automata a produselor, sunt doar cateva din beneficiile acestui proiect.

In principiu, acest sistem de cross-docking ajuta companiile de distributie sa reduca activitatea de depozitare, avand ca beneficiu reducerea costurilor de depozitare, de manipulare si de transport.

Vezi mai multe detalii despre acest proiect in animatia video de mai jos.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life

Share on