fbpx

Animatie video: Design Interior apartament Mamaia – Savoy

Animatii Video Proiect-apartament-cu-2-camere-in-mamaia-design-interior-Noblesse-in-stil-modern-randari 3d arhitecturale

Prin intermendiul serviciului de animatie video: design interior apartament, am reusit sa redam pana la cel mai mic detaliu frumusetea apartamentului cu 2 camere, situat in Mamaia pe malul marii.

ANIMATIE VIDEO: DESIGN INTERIOR APARTAMENT MAMAIA STIL MEDITERANEAN

Marea, aerul, soarele si nisipul stau la baza unui nou proiect de amenajare apartament in Mamaia in stil mediteranean realizat de echipa noastra de designeri de interior care s-au straduit sa creeze un spatiu perfect pentru iubitoirii de mare, in cadrul unui complex hotelier.

Astfel, designerii de interior Noblesse au ales o paleta cromatica in care se regasesc nunate calde de crem si beige, cu putine accente de albastru si negru care scot in evidenta nuanta lemnului si insertiile metalice de culoarea bronzului. Apartamentul este compartimentat in regim open-space ceea ce ne-a inspirat sa lasam lumina blanda a soarelui sa patrunda in tot apartamentul. Tema marina se regaseste in fiecare incapere, aceasta fiind introdusa prin diverse decoratiuni interioare.

Descopera si lasa-te cucerit de acest design interior apartament in stil mediteranean.

Designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie cu servicii complete pentru o amenajare personalizata. Pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament, putem alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

Noblesse Group Adds Value For The Good Life

 

Share on