fbpx
 
Proiecte

Arhitectura

Compania Noblesse Group iti pune la dispozitie o gama complexa de servicii de design si arhitectura de interior, proiectare 3D pentru fatade, amenajare peisagistica sau sisteme exterioare de iluminat.

Echipa de arhitecti de interior si designeri are o experienta solida in derularea de proiecte de arhitectura de interior si design interior, unele dintre acestea in afara tarii. Designerii si arhitectii de interior Noblesse se folosesc de expertiza lor pentru a face propuneri inovatoare si optimizate pentru clientii sai. Portofoliul Noblesse Group se compune dintr-o gama larga de proiecte de arhitectura de interior, de la spatii publice si comerciale, la cele rezidentiale, cum ar fi case vechi sau cladiri monument istoric.

Noblesse Group a fost desemnat in 2019 “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards, competitie organizata de Build Magazine, iar pentru rezultatele exceptionale obtinute in 2019 in inovatie prin design interior, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior”, in cadrul Designer Awards, organizat de publicatia LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie.

Proiecte

Design de produs

Noblesse Group este membru al Asociatiei Internationale de Design Interior din Marea Britanie, alaturi de cele mai prestigioase birouri de arhitectura de interior din lume. Proiectele sale au primit de-a lungul anilor numeroase premii precum Boutique Award in cadrul „The Most Office”, si au fost nominalizate in cadrul unor importante concursuri internationale de design & arhitectura, cum ar fi: The International Design and Architecture Awards, The International Hotel & Property Awards, Restaurant & Bar Design Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards, Dezeen Awards.