fbpx

Arta in spatiul privat

Aici, la Palatul Noblesse nu este vorba doar despre piese de mobilier. Ascundem de fapt o intreaga filosofie despre casa perfecta, acea casa in care sa te simti confortabil, casa care inseamna… acasa.

De aceea consideram ca o amenajare interioara trebuie sa fie completata de un obiect incomparabil, cu o valoare artistica, obiect care sa aduca unicitate fiecarei case.

In noiembrie, Asociatia Culturala Noblesse, parte din Noblesse Group, a lansat proiectul “Arta in spatiu privat”, un proiect ce isi propune sa depaseasca barierele create in jurul operelor de arta. Ideea care sta la baza proiectului este aceea ca o lucrare poate fi apreciata la fel, poate chiar mai mult, daca ajunge sa completeze un spatiu privat.

Prima expozitie din acest proiect a fost dedicata pictorului Mircea Titus Romanescu si a prezentat o imbinare perfecta a interioarelor Palatului Noblesse cu opera artistului.

„Cred ca arta ar trebui sa fie cat mai prezenta in viata noastra, de aceea aici, la Palatul Noblesse, ii acordam importanta cuvenita si ne dorim sa avem din ce in ce mai multe proiecte in acest domeniu. Din fericire, in tot ceea ce am facut pana acum am incercat sa cautam imbinarea cu arta, design-ul interior in sine este o arta, asa ca lumea aceasta nu ne este necunoscuta. ”

Loredana Preda, CEO Noblesse Group International

„Expozitia a fost gândita in asa fel incât discursul artistic sa se plieze cât mai mult pe interioarele prezentate in cadrul showroom-ului Noblesse Interiors. Panotarea expozitiei a fost o provocare, mai ales ca fiecare camera are propria poveste, propriul discurs. Cu toate acestea, lucrarile lui Mircea Titus Romanescu au reusit sa completeze perfect spatiile noastre. Marele avantaj este ca am avut acces la lucrari care reprezinta perioade diferite din viata artistica a artistului, având astfel teme diferite: peisaj, abstract, natura statica, portret. De asemenea, cromatica diferita si modul de abordare a temelor a facut ca aceasta expozitie sa fie completarea perfecta pentru interioarele noastre.”, Silvana Dulama, specialist cultural in cadrul Asociatiei Culturale Noblesse.

romanescu_dealuri la dreptumemoria-priviriiromanescu-pictura
Granitele expozitiei s-au extins o data cu noile amenajari Noblesse Interiors astfel ca intr-unul din proiectele amenajate de catre consilierii nostri, clientii au optat pentru piese de arta din expozitie ca parte a amenajarii.

Am reusit astfel, de la prima expozitie din proiect, sa ne atingem scopul: acela de a aduce arta in spatiul privat.

 

Share on