Check-listul unui botez perfect

Botezul este primul eveniment important din viata copilului tau. Crestinarea copilului tau este un eveniment plin de emotie si bucurie, de aceea trebuie organizat din timp si alaturi  de specialisti.

Echipa Palatului Noblesse, specializata in evenimente private dar si corporate, va sare in ajutor cu un check-list special conceput, impartit in sase etape esentiale pentru un botez reusit.

BISERICA – LOCUL DE CRESTINARE A COPILULUI TAU

Situata vis-a-vis de Palatul Noblesse si cu o puternica istorie, biserica Sfintilor este  locul unic pentru a-ti crestina copilul.

Biserica Sfintilor – caz unic în peisajul ortodox românesc deoarece a fost pictată în exterior cu imaginile unor filosofi antici precum Aristotel și Platon.

Este o recunoaștere a valorilor universale de gândire, pe care ortodoxia le-a recunoscut încă de la început. Reprezentările acestor personaje antice sunt redate după canoanele bisericii răsăritene. De aceea, lumea obișnuită, de-a lungul veacurilor i-a asemuit pe filosifii antici ca fiind sfinți și a numit această biseircă, „Biserica cu Sfinți”. Dar mai este numită și „biserica cu sibile”.

Pereții exteriori ai bisericii sunt zugrăviți și cu persoanje feminine antice, contemporane filozofilor amintiți și care se numeau „sibile”. Sibilele erau în antichitate „cele prin care vorbeau zeii”; erau preotese și prezicătoare deopotrivă, clarvăzătoare și slujitoare ale oracoleor din lumea greco-romană.

Aici a cantat in cor Anton Pann, la prima venire in Bucuresti.

LOCATIA-  PALATUL NOBLESSE

Palatul Noblesse este o cladire monument istoric amplasata in inima Bucurestiului. Aceasta este amplasata pe Strada Sfintilor. Nr 7 si este ideala pentru organizarea de evenimente private Bucuresti, evenimente premium Bucuresti, sedinte foto Bucuresti, evenimente de lux Bucuresti, evenimente corporate Bucuresti.

Palatul Noblesse, martor a nenumarate evenimente importante, este alegerea ideala pentru tine.

Invitatii nostri aleg palatul pentru designul sau unic in Europa de S-E,  fiind perfect pentru realizarea de evenimente private in Bucuresti.

Datorita camerelor versatile care se bucura fiecare de cate un decor original, palatul este ales si pentru sedinte foto.

Reteta pentru a realiza un botez de poveste la Palatul Noblesse este formata dintr-o bisericuta cu istorie, dintr-un palat magic si din invitatii care creeaza momentele de neuitat.

INVITATIILE

Invitatia de botez este inca un mijloc prin care iti poti aduce contributia creativa in organizarea petrecerii.

Poti opta pentru texte de invitatie prestabilite pe care le poti gasi la tipografii si servicii de specialitate sau poti inventa tu texte personalizate care sa se potriveasca temei botezului si atmosferei pe care doresti s-o creezi la eveniment.

Noi, echipa Noblesse, iti punem la dispozitie persoane specializate care iti pot crea invitatiile dorite.

DECORUL- TEMA PERSONALIZATA PENTRU UN BOTEZ MEMORABIL

Palatul Noblesse este gazda multor evenimente deosebite, iar datorita saloanelor versatile, se poate opta pentru un décor minimalist sau complex, in functie de tema aleasa pentru petrecerea de botez.

Mentionam, mai jos, cateva propuneri pentru evenimente, astfel:

  • Aranjamente florale si non-florale joase, aflate pe suporti sau la baza mesei;
  • Boluri de sticla cu decoruri de pietre, flori sau lumanari plutitoare;
  • Aranjamente florale inalte, aflate pe sfesnice cu lumanari, vaze de sticla sau suporti inalti;
  • Masa de prezidiu  cu aranjamente florale deosebite care sa capteze toate privirile si sa se distinga de restul decorurilor din incapere.

FOTO & VIDEO

Botezul la palat este, cu siguranta, un eveniment deosebit si ramane impregnat atat in amintirea invitatilor cat si in fotografii.

Desi cu siguranta se vor gasi unchi simpatici si rude care vor face poze si vor filma anumite momente speciale, te sfatuim sa apelezi la profesionisti pentru a avea o filmare deosebita si cadre potrivite, care sa iti aduca aminte, peste ani, toate momentele cheie ale primului eveniment din viata micutului tau.

Echipa Noblesse, din dorinta de a diminua stresul organizarii evenimentului, pune la dispozitie servicii complete de foto-video, de cea mai buna calitate.

TRUSOUL DE BOTEZ PENTRU BEBELUS

Hainutele de botez necesare pentru copil vor fi cumparate de nasi. Hainele pentru ceremonie sunt deosebite, din materiale fine și delicate. Trusoul pentru botez contine toate obiectele care vor fi folosite pe parcursul ceremoniei. Acesta trebuie sa fie format dintr-un prosop mare, unul mai mic, o panza alba pentru momentul în care bebelusul este scos din cristelnită, doua lumanari mici pentru masa preotului, o sticluta pentru mir, un sapun si o fasa pentru mir.

Cutia de trusou este un accesoriu modern, asemanator cu lada de zestre care se folosea la nunta. In aceasta se pastreaza trusoul bebelusului inainte de ceremonie. Apoi, el poate fi folosit pentru a pastra amintiri legate de momentul botezului.

Alege Palatul Noblesse, locatia perfecta pentru a organiza un botez de vis!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest