fbpx

Colectia Alchimie – Eleganta Subtila Surprinsa In Design

mobila-living-moderna-colectia-alchimie-noblesse

 

Mobila exclusivista in stil contemporan

Visurile devin realitate cu Alchimie. Colectia reuseste sa atinga echilibrul perfect intre frumusete si functie sau, altfel spus, intre design si utilitate. Creatorii acestei colectii s-au straduit prin piese de mobilier ingenioase sa ofere tuturor sansa de a aduce in interiorul casei frumusetea si calitatea italiana.

Colectia Alchimie contine o gama larga de piese de mobilier in stiluri diferite pentru interioare contemporane, tinand cont de peronalitatile la fel de diferite ale utilizatorilor. Astfel, pentru oricine este posibil acum sa-si exprime personalitatea prin obiecte atent alese care sa decoreze si sa dea viata spatiilor interioare. Materialele de calitate inalta si expertiza in domeniu care se reflecta in fiecare detaliu fac ca aceasta colectie sa treaca proba timpului.

 

“Design must seduce, shape, and perhaps more importantly, envoke an emotional response.”

April G.

mobila-moderna-living-colectia-alchimie-noblessegroup
living-modern-colectia-alchimie-noblesse-group.
woman-lifestyle-noblesse-group.

 

Mobila de living – design personal de o eleganta subtila

Mobilierul pentru zona de zi se distinge prin interactiunea de linii curbe si drepte, oferind o eleganta deosebita pieselor care utileaza livingurile – spatii care mereu trebuie sa fie confortabile si primitoare. Unitatile de perete pentru depozitare pentru living au un design evidentiat, iar cele din zona de dining se desting printr-un design mai “moale” pentru a crea o atmosfera relaxata si de voie buna.

Mobila dining – design personal pentru un stil de viata sofisticat

Trasaturile definitorii ale acestor piese de mobilier sunt liniile curbe si tapiteriile atent lucrate, care le ofera o eleganta subtila. Camerele utilate cu mobila din colectia Alchimie isi vor pastra mereu aerul contemporan, cu un design personal, care adauga gratie unor forme curate, bine definite, dar care reflecta un stil de viata sofisticat.

 

mobila-dining-stil-contemporan-colectia-alchimie-noblesse
mobila-de-dining-in-stil-contemporan-colectia-alchimie-noblesse.
mobila-dining-stil-contemporan-colectia-Alchimie-noblesse-group
mobilier-dining-stil-contemporan-Alchimie-noblesse-group

 

Mobila de dormitor – desgin creat cu maiestrie

In ceea ce priveste mobila pentru dormitor, colectia Alchimie aduce in atentie piese stilate, care confera spatiilor o eleganta sobra. Cu toate acestea, formele corpurilor de mobilier si tapiteriile vizibil moi ale paturilor invita la odihna si somn. Piesele auxiliare pentru dormitor prind viata prin designul usor si dinamic. O parte dintre piese sunt dotate cu oglinzi care innobileaza garderoba, iar unitatile de depozitare contin sertare spatioase, prin urmare designul minutios creat cu maiestrie si axat pe detalii este completat de functionalitate. Pe scurt: maiestrie fina si calitate industriala.

 

mobila-dormitor-colectia-alchimie-noblesse
mobilier-dormitor-contemporan-colectia-alchimie-noblesse

 

Pasiune pentru design si frumos

Daca si tu iti doresti un decor cu specific italian, urmeaza-ne in aceasta calatorie prin universul luxului ultim si al frumusetii veritabile pe care numai italienii le pot avea atat de adanc inradacinate in gena. Poti descoperi piese inedite in showroomul Noblesse Group, gazduit in Palatul Noblesse, o cladire monument istoric fascinanta.

Echipa noastra de arhitecti si designeri iti sta la dispozitie cu proiecte complete de design interior pentru casa ta de vis! Pentru implementare proiecte de design interior poti alege dintre cele mai frumoase colectii de mobilier, corpuri de iluminat, placari, obiecte sanitare si decoratiuni. Scriem impreuna povestea casei tale!

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

mobilier-modern-dormitor-colectia-alchimie-noblesse-group
mobilier-contemporan-dormitor-Alchimie-noblesse-group.
mobila-contemporana-dormitor-colectia-alchimie-noblesse

Share on