fbpx

Colectia Charisma Giorgio – Design 100% Italian

mobilier-living-contemporan-charisma-noblessegroup

Mobilier italian de lux

Sinonima cu termeni precum farmec si magnetism, colectia Charisma reprezinta un nou concept de design interior exclusivist promovat prin Noblesse Group. Charisma invita o calatorie multisenzoriala de la frumusetea pura la lux, care incorporeaza eleganta si maiestria desavarsita intr-un stil italian perfect.

Design Interior & Lifestyle

Designul captivant al pieselor de mobilier si al tututor accesoriilor din colectie, impreuna cu cercetarea minutioasa a materialelor si combinarea cromatica a lor creeaza in interioarele contemporane o atmosfera primitoare si nobila.

 

mobila-de-living-colectia-Charisma-noblesse-group
colectia-charisma-noblesse-group
mobilier-contemporan-living-colectia-charisma-noblesse
mobila-contemporana-de-living-colectia-charisma

 

Piesele din colectia Charisma poarta semnatura designerilor Castello Lagravinese Studio si Maria Serebryanaya. Charisma este un proiect exclusiv de design interior, in care stralucirea din Colectia Giorgio este insotita de inspiratia sartoriala a celor doi designeri consacrati, pentru un aspect total punctat de culori rafinate si o selectie de materiale nobile.

#goodlife  #bestinteriordesign #gooddesign

Frumusetea in Detalii

Charisma este sinonim cu farmecul contemporan, o experienta de lux conceputa pentru a satisface gustul unei clientele din ce in ce mai internationale, oameni care au in comun pasiunea pentru designul interior italian.

 

mobila-dining-in-stil-contemporan-charisma-noblesse
mobila-pentru-dining-charisma-noblesse-group
colectia-charisma-noblesse-group
mobilier-de-dining-charisma-noblesse-group

 

O experienta de lux pentru iubitorii de design contemporan fascinant!

Charisma este o colectie exclusiv italiana care a avut un puternic ecou international imediat ce a fost lansata, fiind remarcata prin culorile rafinate si selectia scrupuloasa de materiale.

Piese de Mobilier Autentice

Colectia Charisma integreaza peste 60 de articole de catalog, de la mobilier, elemente suspendate, covoare si pana la accesorii pretioase, precum lampi de podea, lampi de masa, vaze si oglinzi, pentru spatii precum mobilier dormitor, moliving, mobilier dining si mobilier birou.

 

mobila-dormitor-in-stil-contemporan-charisma
mobila-dormitor-colectia-Charisma-noblesse
lifestyle-colectia-charisma-noblesse

 

Mobila de lux contemporana

Charisma reflecta imaginatia celor doi designeri de renume mondial care au creat-o. Charisma Collection este sinonim cu farmecul in design interior contemporan, o experienta multi senzoriala care capteaza simturile prin frumusete, perfectiunea detaliilor si a designului 100% italian.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

birou-colectia-charisma-noblesse-group
mobila-birou-colectia-charisma-noblesse
mobilier-contemporan-birou-charisma-noblesse-group

Share on