fbpx

Colectia Infinity – Expresia Elegantei Fine

mobila-living-colectia-infinity-noblesse-group

Colectia Infinity este o expresie a elegantei fine, valoare transmisa de-a lungul timpului, si totodata un simbol al unor lucruri pretioase, cum ar fi esentele nobile de lemn, pielea, ceramica si sticla. Pe scurt: o colecie de top ce aduce frumosul in fiecare casa!

Design by Giorgio Soressi

Colectia Infinity exemplifica din plin eleganta italiana. Finisajele desavarsite, lemnul de exceptie, combinatiile unice de materiale impreuna cu liniile fine ale pielii conduc la o armonie vizuala distincta. Creatorii colectiei ajuta designerii, dar si clientii din lumea intreaga sa transpuna in interioarele actuale o amprenta expresiva, bine definita, inconfundabila.

 

mobila-de-living-colectia-infinity-noblesse

 

Infinity – expresia elegantei fine

Aceasta colectie incita toate simturile prin piesele sale create din materiale speciale, cum ar fi lemnul de esenta exotica, poliesterul stralucitor Brazilian Makore, sticla venetiana de Murano, detaliile rafinate evidentiate prin accentele aurii. In completare vin tesaturile pretioase, obiectele din piele nabuc de cea mai inalta calitate si ceramica.

 

mobila-living-in-stil-contemporan-infinity-noblesse

 

Infinity – un simbol al statusul contemporan

Fuziunea acestor elemente cu adaugarea de piese de arta imprima in interioarele moderne si contemporane o atmosfera eleganta si sofisticata. Toate acestea completeaza colectia Infinity si o propulseaza ca un simbol nou al statutului contemporan. Creatorii acestei colectii doresc sa surprinda si sa fascineze inca o data si sa arate lumii intregi stilul unic si exclusiv al Infinity.

 

mobila-pentru-dining-contemporan-colectia-infinity-noblesse
vase-colectia-infinity-noblesse

 

Creatorii de frumos

Designerii Noblesse Group sunt alaturi de tine cu cele mai bune recomandari. Alegem impreuna dintr-o colectie ampla de obiecte pentru obtinerea caminului perfect. Si asta pentru ca un design armonios si personalizat iti implineste intr-un mod frumos viata de zi cu zi.

 

mobila-dormitor-in-stil-contemporan-infinity-noblesse-group

 

De asemenea, echipa noastra de arhitecti si designeri iti sta la dispozitie cu proiecte complete de design interior pentru casa ta de suflet! Pentru implementare proiecte de design interior putem alege dintre cele mai frumoase colectii de mobilier, corpuri de iluminat, placari, obiecte sanitare si decoratiuni. Scriem impreuna povestea casei tale!

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

accesorii-colectia-infinity-noblesse-group
mic-mobilier-de-living-colectia-infinity-noblesse-group
colectia-infinity-noblesse-group
iluminat-colectia-infinity-noblesse-group
iluminat-colectia-infinity-noblesse
iluminat-modern-colectia-infinity-noblesse-group

Share on