fbpx

Colectia Moroso Design – Frumosul Reflectat In Design

mobila-living-in-stil-modern-colectia-moroso-noblesse

 

Mobilier modern exclusivist

Aceasta colectie este inspirata de oameni si natura, de calitatile pe care le descoperim in cei de langa noi si in frumusetea pe care o surprindem in natura. La acestea se adauga ochii fini pentru design si intelegerea exacta a comportamentului uman si a nevoilor sale acolo unde traieste si se desfasoara cel mai adesea, adica in interiorul casei sale.

 

mobila-de-living-in-stil-modern-colectia-moroso-noblesse
mobila-living-in-stil-modern-colectia-moroso-noblesse

 

O colectie inspirata de oameni

Colectia este semnata de designeri celebri, recunoscuti international, cum ar fi Patricia Urquiola sau Johannes Torpe. De aceea, fiecare piesa de decor din colectie ne surprinde prin ceva inedit: fie prin forme sinuoase, fie prin linii drepte si precise, fie prin culori indraznete, fie prin utilitati nebanuite. Dar mereu ne surprinde.

 

“The essence of interior design will always be about people and how they live.”

Albert Hadley

mobilier-living-colectia-moroso-noblesse-group
lifestyle-noblesse

 

Mobila premium – design senzual

Asa cum este mentionat si mai sus, aceasta colectie a fost inspirata de oameni si mediul inconjurator. Calitati umane precum flexibilitatea si abilitatea de multitasking le regasim aici in piese de mobilier multifunctionale sau care se pot adapta la orice tip de spatiu si necesitate.

Daca senzualitatea si sensibilitatea sunt considerate calitati feminine, ei bine in designul interior aceste insusiri sunt nespecifice unui gen anume. Colectia Moroso Design contine piese cu un design senzual care pot personaliza perfect camerele domnilor.  Colectia reflecta si capacitatea creatorilor ei de a surprinde trairile si relatiile umane, redate ulterior in desen, apoi in design. Relatiile interumane sunt astfel “traduse” in piese de mobilier contemporane.

 

mobila-in-stil-modern-colectia-moroso-noblesse-group

 

Forme si texturi din natura

O alta sursa de inspiratie inepuizabila este natura. Asadar, in colectia Moroso Design descoperim piese cu forme moi, organice, care imbie la relaxare, dar si la petrecerea timpului cu cei dragi. Accentul se pune pe un design relaxat dar fermecator, pe o atmosfera care sa induca liniste si pace sufleteasca, adica asa cum ne simtim in mijlocul naturii.

 

Open the eyes to a magic story of elegance!

Noblesse Group

mobilier-living-in-stil-modern-moroso-noblesse-group
mobila-dining-moderna-colectia-moroso-noblesse
mobila-de-living-in-stil-modern-colectia-moroso-noblesse
mobila-dining-in-stil-modern-colectia-moroso-noblesse

 

Home, sweet home

Printre calitatile incontestabile ale pieselor care compun colectia Moroso Design se numara si versatilitatea acestora prin care isi pot face loc in interioare moderne, minimaliste, scandinave, cu alte cuvinte in casele contemporane de pretutindeni.  O colectie care imbina atat de natural designul cu utilitatea, totul pentru confortul si starea de bine a utilizatorilor.

Echipa noastra de designeri si arhitecti de interior arhitecti iti sta la dispozitie cu proiecte complete de design interior pentru casa ta de vis si cu solutii personalizate! Poti alege dintre cele mai frumoase colectii de mobilier, corpuri de iluminat, placari, obiecte sanitare si decoratiuni. Scriem impreuna povestea casei tale!

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

mobilier-modern-colectia-moroso-noblesse
mobilier-in-stil-modern-colectia-moroso-noblesse
colectia-moroso-noblesse
mobila-in-stil-modern-colectia-moroso-noblesse-group-
mobilier-living-colectia-moroso-noblesse
mobilier-in-stil-modern-colectia-moroso-noblesse-group

Share on