fbpx

Colectia Philipp Selva: Mobilier Elegant, Rafinat, Cosmopolit

mobila-living-in-stil-modern-colectia-philipp-selva-noblesse-group

Piese de mobilier atemporale

Prin colectia Philipp Selva iti aducem in atentie piese de mobilier elegante, rafinate, cu un touch cosmopolit. Philipp Selva este mai mult decat o colectie, este un concept de lifestyle, un protagonist al spatiilor exclusiviste, cu un lux discret. Conceptul este redat concret prin produse sofisticate care denota maiestria adanc inradacinata a producatorilor, maiestrie care s-a pastrat in cei aproape 50 de ani de experienta.

 

mobila-living-in-stil-modern-philipp-selva-noblesse-group
mobilier-contemporan-living-colectia-philipp-selva-noblesse-group
mobilier-living-in-stil-contemporan-colectia-philipp-selva-noblesse
mobilier-stil-contemporan-living-colectia-philipp-selva-noblesse

 

Philipp Selva – un concept unic

Cercetarea continua este unul dintre punctele forte ale brandului Philipp Selva, ceea ce a condus la obtinerea unui concept unic pe piata mobilierului de lux, adaptabil pentru toate spatiile. Colectia a cunoscut un real succes nu numai in Italia, ci si la nivel international, ajungand in peste 50 de tari. Brandul se foloseste cu succes de experienta clasica, dar tine pasul unei piete in continua evolutie.

 

 “The best rooms have something to say about the people who live in them.”

David Hicks

mobilier-modern-colectia-philipp-selva-noblesse
mobila-dining-in-stil-modern-colectia-philipp-selva-noblesse

 

Lux modern si rafinat

De-a lungul anilor, brandul Philipp Selva a evoluat si si-a pastrat unicitatea. Colectia reflecta valorile actuale si stilul de viata contemporan, gama de produse fiind adaptata nevoilor clientilor. Aceasta linie de produse dezvaluie o filozofie atent studiata, dezvoltata in tonuri si contraste echilibrate, ca urmare a colaborarii cu designeri renumiti precum Marzia si Leonardo Dainelli. Intr-o singura colectie descoperim produse si solutii decorative inedite si variate, produse in care se impleteste maiestria traditionala cu conceptul de lux modern si rafinat.

 

mobila-dining-in-stil-modern-colectia-philipp-selva-noblesse
lifestyle-noblesse-
mobila-de-dining-in-stil-modern-colectia-selva-noblesse-group

 

Mobila de dormitor in stil contemporan

Provocarea brandului a fost de a crea o noua linie de produse inspirata de eleganta si bunastare. Gama variata de produse ofera multiple posibilitati de decorare si raspunde nevoilor celor dornici de a crea acasa o atmosfera speciala prin intermediul elementelor de decor.

 

 “Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love.” 

mobila-dormitor-in-stil-modern-colectia-philipp-selva-noblesse

 

Colectia Philipp Selva se distinge prin unicitate, acel ceva ce confera interioarelor un aer sic si care totodata inspira si surprinde pe cei care cauta mobila personalizata, realizata integral in Italia. Philipp Selva este sinonim cu termeni precum stil, eleganta, bun-gust si inovatie.

 

mobilier-modern-dormitor-colectia-philipp-selva-noblesse-group
mobila-dormitor-in-stil-modern-colectia-philipp-selva_noblesse
mobila-moderna-dormitor-colectia-philipp-selva-noblesse-group

 

Piese de mobilier ce dezvaluie un lux discret

Prin pasiunea si creativitatea cu care a fost realizata aceasta colectie, descoperim piese rafinate care dezvaluie un lux discret. Aceste piese de mobilier unice au fost concepute si create pentru a imbunatati un stil de viata sofisticat, oferind in acelasi timp placerea si confortul vietii de zi cu zi.

 

“Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.” 

Robert L. Peters

mobilier-dressing-in-stil-modern-colectia-philipp-selva-noblesse

 

Radacinile clasice, traditia in executie, manopera excelenta, dar cu functionalitate si un touch modern au influentat producerea unor piese ce creeaza decoruri atemporale. Aceasta este filozofia din spatele colectiei Philipp Selva.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

mobilier-birou-modern-colectia-philipp-selva-noblesse

Share on