fbpx

Colectia Porada Life: Forma Si Functie Intr-un Echilibru Perfect

mobilier-modern-colectia-porada-noblesse

Descopera, traieste, viseaza!

Cand vorbim despre Porada Life vorbim implicit despre frumusetea lemnului si pasiunea pentru acest material natural care sta la baza produselor din intreaga colectie. Insasi originea brandului se poate gasi in aceasta pasiune pentru lemn, prelucrat cu arta de mestasugari iscusiti inca din 1968, cand a luat fiinta brandul, ca o extindere a productiei de scaune, initiata in 1948.

 

mobilier-in-stil-modern-colectia-porada-life-noblesse
mobila-stil-modern-colectia-porada-life-noblesse-group

 

Frumusete, eleganta, calitate si profesionalism

Colectia Porada este vasta, variata si contine o multitudine de piese de mobilier moderne create in colaborare cu designeri de renume international. La baza colectiei stau doua principii de la care nu se face niciodata abatere: calitatea si profesionalismul. Aceste principii au fost obtinute si mentinute prin experienta considerabila in industria lemnului care au conferit brandului o identitate solida si bine definita reflectata in produse rafinate care contribuie la crearea unor ambiente extrem de elegante si agreabile.

 

Good design helps us live and feel better!

Noblesse Group

mobila-moderna-colectia-porada-life-noblesse-group
mobila-stil-modern-colectia-porada-noblesse-group
mobila in stil modern colectia poradalife-noblesse

 

Echilibru intre forma si functie

Unul dintre secretele care au asigurat succes international colectiei Porada Life consta in capacitatea creatorilor ei de a gasi echilibrul intre forma si functie la fiecare piesa de mobilier sau, altfel spus, intre design si utilitate. Aceste produse sunt deopotriva elegante, realizate cu bun-gust, dar in acelasi timp practice si durabile, capabile sa faca fata cu succes utilizarii zilnice.

 

noblesse-mobila-in-stil-modern-colectia-porada-life
mobilier-modern-colectia-porada-life-noblesse
mobila-in-stil-modern-colectia-porada_noblesse-group
mobila-in-stil-modern-colectia-porada-life_noblesse

 

Semnatura unor designeri celebri

Aceasta superba colectie contine o varietate de piese de mobilier cu diferite utilizari dezvoltate in cooperare cu designeri renumiti precum Marconato si Zappa, Carlo Ballabio, David Dolcini, Emmanuel Gallina, Patrick Jouin, Tarcisio Colzani, Staffan Tollgard, Studio Opera, Gino Carollo, Dainelli Sudio si Studio Buratti.

 

Interior design is really about well-being!

Noblesse Group

mobila-in-stil-modern-porada-life-noblesse-group

 

Misiunea unui brand de succes

Punctul forte al colectiei Porada Life nu este legat, asa cum te-ai astepta, de calitatea materialelor sau a tehnologiilor de ultima ora, ci de faptul ca este introdus factorul uman, lucru care se reflecta in fiecara piesa. In spatele acestei colectii sta o echipa profesionista care a devenit o a doua familie si care isi face munca din pasiune si dragoste pentru frumos, iar fiecare obiect din colectie este tratat ca un bun personal, deci realizat cu cea mai mare grija.

 

mobilier-modern-colectia-porada-life-noblesse
mobila-stil-modern-colectia-porada-noblesse
noblesse-mobilier-modern-colectia-porada-life

 

Te invitam sa-ti gasesti inspiratia in aceasta superba colectie si sa visezi la decorul perfect pentru casa ta. Caci, asa cum o spun si creatorii colectiei, nicioadata nu e prea tarziu sa descoperi, sa traiesti si sa visezi. Varietatea si frumusetea acestor unor piese te pot inspira si ajuta in obtinerea unor ambient confortabil si primitor pe care sa il numesti din toatea inima “acasa”.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

mobila-birou-in-stil-modern-colectia-porada-life_noblesse-group
lifestyle-woman-noblesse-group
mobilier-modern-colectia-porada-life-noblesse-group
mobila-in-stil-modern_colectia-porada-life_noblesse
mobila-de-birou-in-stil-modern-colectia-porada-noblesse-group
mobila-birou-in-stil-modern-colectia-porada-noblesse

Share on