fbpx

Colectia Worldesign – Pledoarie Pentru Design Personalizat

mobila-de-living-Worldesign-Nobless

Prin colectia Worldesign ne sunt aduse in atentie solutii noi de mobilare pentru fiecare dintre camerele casei. Proiectate de designerii Giancarlo Vegni si Carlo Bimbi, piesele acestei colectii consolideaza viziunea asupra spatiilor interioare, care reflecta spiritul celor care locuiesc in ele.

Piese pentru spatiile de zi

Colectia se remarca prin modul in care se imbina designul arhitectural cu cel industrial si prin atentia acordata detaliilor si materialelor utilizate. Crearea acestei colectii porneste de la o filozofie in care producatorii cred cu convingere: spatiile interioare vorbesc despre spiritul celor care locuiesc in ele. Astfel, colectia cuprinde piese personalizate in functie de nevoile si dorintele de exprimare ale utilizatorilor.

 

mobilier-living-colectia-Worldesign-Noblesse
Worldesign-mobila-living-NoblesseGroup
mobila-living-colectia-Worldesign-Noblesse

 

Stilul unic, inconfundabil al colectiei este obtinut printr-un studiu atent in prealabil al materialelor inovatoare, eco-durabile si al texturilor decorative care au condus la obtinerea unor piese inedite, potrivite pentru cei care cauta calitatea vietii prin Design. Canapelele si celelalte piese asociate zonei de zi au un design international ceea ce le fac integrabile in orice tip de interior. Colectia cuprinde si sisteme modulare care completeaza nevoile practice ale utilizatorilor.

 

 

Piese statement pentru dining si bucatarie

O gama de produse ce urmeaza o linie de design riguroasa, dar rafinata, creata printr-un joc de culori inchise si deschise la care se adauga frumusetea finisajelor, intr-o versiune mata sau lucioasa, care aduc o noutate absoluta, cum ar fi sticla prelucrata.

Colectia Worldesign vorbeste despre un design atent si detaliat si tototdata compatibil cu interioarele contemporane. Combinatiile de materiale sunt sensibile, deoarece valoarea stereometrica a designului se imbina cu perceptia puritatii obiectului, aducand in prin plan “sufletul” sau.

 

mobila-living-in-stil-contemporan-Worldesign-Noblesse-Group
Mobilier-pentru-dining-Worldesign-Noblesse
piese-de-dining-colectia-Worldesign-Noblesse
dining-colectia-Worldesign-Noblesse-Group

 

Mobilier pentru dormitor

Produsele destinate dormitoarelor mizeaza pe ideea de confort si relaxare si pe un design personalizat. Fiecare dormitor poate “prelua” din personalitatea utilizatorului atata timp cat elementele de decor permit combinatii originale. Iar piesele acestei colectii de mobilier fac tocmai acest lucru: ofera posibilitatea unor alegeri individuale, prin asocieri de texturi si mai ales de materiale fine, astfel incat rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor.

 

Dormitor-Worldesign-Noblesse-Group
Worldesign-mobila-dormitor-Noblesse
Mobilier-dormitorWorldesign-Noblesse

 

Mobila birou in stil contemporan

Birourile Worldesign se disting prin eleganta si acuratetea designului care merg pana la perfectiune, fara rabat la confort si functionalitate. Piesele de mobilier concepute pentru birouri respecta fidel regulile de ergonomie, oferind o experienta placuta utilizatorilor. Pe scurt: design, confort si ergonomie la cele mai inalte standarde de calitate si pentru cele mai exigente gusturi.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

mobila-birou-colectia-Worldesign-Noblesse
Mobilier-birou-Worldesign-Noblesse
Mobila-de-birou-colectia-Worldesign-NoblesseGroup
birou-contemporan-colectia-Worldesign-Noblesse

Share on