Rafinamentul italian reflectat in colectia Luxury Academy

Atunci cand vorbim de Luxury Academy vorbim de design italian rafinat, identitate puternica, profesionalism, viziune si nu numai. Colectia Luxury Academy contine produse de lux care permit crearea unor ambiante unice.

Mobila si obiecte sanitare de lux in stil contemporan

De la unitati de depozitare, lavoare, cazi de baie, suporturi pentru prosoape si pana la fotolii sau oglinzi cu rame spectaculoase, colectia Luxury Academy incorporeaza piese elegante, unele inspirate din stilul Art Deco, ce pot fi coordonate perfect in cele mai elegante sali de baie.

Materialele utilizate la realizarea mobilierului si obiectelor sanitare din aceasta colectie se numara printre cele mai pretioase si sofisticate, raspunzand exigentelor tot mai inalte ale clientilor si designerilor de interior. Detaliile extrem de rafinate si complexe permit crearea unei scenografii sofisticate si elegante. Aspectul somptuos si elegant este datorat in parte si manoperei delicate.

Decoruri rafinate create cu piese de lux in stil contemporan

Piesele acestei colectii se disting prin caracteristici inedite, cum ar fi insertiile de metal si decoratiunile cu diamante. Culorile pretioase si cu personalitate puternica, detaliile lucrate manual, combinatiile unice de finisaje, cum ar fi lacurile cu aspect de diamant si suprafetele din marmura sunt alte caracteristici care ofera distinctie colectiei Luxury Academy. Si aceste piese isi indeplinesc misiunea: aceea de a da viata unor decoruri rafinate, cu atmosfera boema.

Colectia Luxury Academy a fost creata tinandu-se cont de evolutia stilurilor. Desi unele piese sunt simple si elegante, acesta sunt pretioase prin detalii care le fac perfect integrabile in baile de lux, in care se acorda o atentie deosebita arhitecturii interioare si sincronizarii perfecte a obiectelor decorative cu cele de finisaj. E vorba de piese care sunt intr-un perfect dialog unele cu altele.

Produsele care compun aceasta colectie sunt destinate celor mai exclusiviste “salle de bains”, in care sunt importante in egala masura designul rafinat, functionalitatea si atmosfera reconfortanta.

 Designul italian – original si elegant

Colectia Luxury Academy contine mobila, obiecte sanitare si accesorii in stil contemporan care se bucura de o mare recunoastere internationala datorita inventivitatii, creativitatii si materialelor premium care stau la baza realizarii produselor.

Daca iti doresti un decor elegant si exclusivist in stil contemporan, designerii Noblesse Group sunt gata sa te ajute sa dai viata acestui vis. Tot ce trebuie sa faci este o programare in showroomul nostru din Strada Sfintilor nr. 7.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Pin It on Pinterest