fbpx

Cum trebuie sa arate camera perfecta pentru copilul tau

design interior dormitor

Camera copilului trebuie sa aiba parte de un design cat mai atent elaborat. Camera unui copil serveste mai multor scopuri. Aceasta trebuie sa dea dovada de creativitate si sa ii asigure acestuia un mediu optim si sigur pentru o dezvoltare sanatoasa. Ca sa poti avea parte de un design interior dormitor conceput in functie de dorintele celui mic trebuie sa apelezi la o echipa precum Noblesse Group.

Tot ce trebuie sa stii despre design interior dormitor copii

Creaza un spatiu ordonat si confortabil

Pentru cel mic, dormitorul este spatiul sau de poveste. Piesele de mobilier sunt foarte importante si trebuie sa le alegi cu multa grija daca vrei ca cel mic sa aiba parte de o incapare perfecta pentru nevoile sale.

Atunci cand vrei sa ii oferi copilului un spatiu confortabil trebuie sa investesti in calitatea materialelor pe care le folosesti pentru decorarea camerei. Podeaua este un element important, daca vrei ca incaperea sa para mai mare, atunci este recomandata o podea din lemn natural in nuante calde.

“Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.”  Robert L. Peters.

Elaboreaza un spatiu prietenos

Camera copilului trebuie sa fie un spatiu prietenos si pentru asta trebuie sa creezi un design interior dormitor care sa fie in conformitate cu dorintele sale. Un baldachin dar si niste piese de mobilier inedite vor reusi sa scoata intreaga camera din anonimat.

Ferestrele au si ele o importanta majora, acestea vor oferi camerei o ambianta placuta si relaxanta. Lasa lumina naturala sa patrunda inauntru camerei si vei vedea cum intreaga incapere va fi mai luminoasa.

Jocul coloristicii

Coloristica este foarte importanta atunci  cand vrei sa decorezi camera unui copil. Paleta cromatica aleasa trebuie sa fie reprezentativa pentru varsta acestuia. Culorile utilizate trebuie sa il ajute pe cel mic sa isi dezvolte imaginatia si sa devina o persoana mai creativa si mai linistita.

 

 

amenajare interioara dormitor copil

Un design interior dormitor pentru copii trebuie sa respecte cateva reguli clare. Peretii trebuie sa fie vopsiti de fiecare data in nuante calde. Poti opta pentru nunate deschise de albastru sau peach deoarece ofera mai multa energie. Piesele de mobilier trebuie sa aiba forme cat mai interesante astfel incat atmosfera sa fie animata si plina de voiosie. La fel de importante sunt si accesoriile precum pouf-urile sau cuferele in care copilul isi poate depozita cu succes toate jucariile.

Biblioteca este o piesa de mobilier care nu ar trebui sa fie ignorata. Echipa de specialisti Noblesse Group te poate ajuta sa ai parte de o biblioteca cu forme inedite care sa se transforme rapid in centrul de interes al incaperii.  Culoarea acesteia poate fi una vibranta astfel incat intreaga camera sa se bucure de o atmosfera creativa si care sa stimuleze imaginatia copilului.

amenajare interioara dormitor copii

Realizeaza un dormitor magic

Un design interior dormitor realizat de o echipa de specialisti precum cei de la Noblesse Group  te va ajuta sa creezi o atmosfera magica. Copilul tau trebuie sa fie inconjurat de lucruri frumoase care sa il stimuleze si care sa il faca sa se simta special.

Copii vad lumea in mod diferit, acestia adora sa se inconjoare de obiecte spectaculoase care sa ii trimita intr-o lume magica. Din acest motiv designul de interior trebuie sa fie tratat cu multa seriozitate. Echipa Noblesse Group te poate ajuta in aceasta privinta si ii poate realiza copilului tau lumea la care viseaza.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

amenajare interioara dormitor copil
amenajare interioara dormitor
amenajare interioara dormitor

Share on