fbpx

Design interior Brit Cafe

Designerii Studio Insign, unul dintre birourile de arhitectura care colaboreaza cu Noblesse Interiors, au proiectat intr-un spatiu de 153 mp o cafenea in stil Art British (Brit Cafe), un loc masculin si primitor, adresat unei clientele selecte. Design interior Brit Cafe abordeaza stilul British, avand un aspect vizual categoric distinctiv si unic, calduros si sobru in acelasi timp. In aceasta amenajare s-au folosit elemente specifice precum pereti imbracati in boiserie finisaj nuc inchis si tapet textil nobil incadrat in interiorul panourilor de lemn.

[masterslider id=”38″]

Tablourile au ca tema cunoscutele curse de vanatoare si spun povestea unor nostalgice vremuri boieresti, iar canapelele model Chesterfield din piele verde si bordeaux, parchetul din lemn masiv, oglinzile mari fatetate si corpurile de iluminat tip vitraliu lucrate manual, reusesc sa transmita sentimentul dorit de proprietar.

Design interior Brit Cafe

Toate aceste elemente alese cu atentie, coordonate si proiectate de catre echipa de designeri Studio Insign sunt livrate de catre Noblesse Interiors.

Design interior Brit Cafe

Design interior Brit Cafe

[bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-sm-6″][/bs_col]
[bs_col class=”col-sm-6″][/bs_col]
[/bs_row]

 [bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-xs-4″][masterslider id=”92″][/bs_col]
[bs_col class=”col-xs-4″][masterslider id=”93″][/bs_col]
[bs_col class=”col-xs-4″][masterslider id=”94″][/bs_col]
[/bs_row]

Share on