Design interior Casa in Pipera, Bucuresti, Classic Style

Va prezentam un select proiect clasic al unei case cu personalitate, realizat de echipa Noblesse Interiors alaturi de Studio Insign pentru care am propus o amenajare rafinata pentru fiecare incapere si am realizat proiectul 3D pentru living, dining, bucatarie, baie si hol.

#NoblesseInteriors

Living

In living am mizat pe un mix elegant de nuante de rosu, verde, maro si negru creand astfel o ambianta masculina.

Am inclus in incapere o zona de biblioteca si o zona de birou datorita spatiului mai redus, reusind sa cream o amenajare rafinata.

Mobilierul in negru si maro reprezinta elementul care da o nota de eleganta incaperii.

Dining

In zona de dining am schimbat paleta cromatica si am ales un mobilier in nuante de crem, completat de decoratiunile in tonuri de verde. Aceasta combinatie de culori creeaza o atmosfera relaxanta si linistitoare, perfecta pentru un pranz sau o cina in familie.

Bucatarie

Bucataria este amenajata intr-un stil clasic cu influente romantice. Mobilierul in nuante de crem pentru care am optat confera o nota de optimism incaperii, in timp ce corpurile de iluminat aurii nu trec neremarcate, contribuind la aceasta superba amenajare in stil romantic.

Baie

In baie am ales o paleta cromatica in nuante de crem, maro si accente de culoare verzi, am putea spune tipica pentru perioada clasica.

Hol parter

In holul de la parter am amplasat un superb semineu din marmura care confera o senzatie de caldura zonei de trecere inca de la primul pas.

Piesele de mobilier, decoratiunile si corpurile de iluminat utilizate in acest design interior sunt semnate de designeri recunoscuti international.

Iti doresti servicii de design interior de calitate?   Contacteaza-ne! 

Realizam proiecte de design interior si dezvoltam concepte la cheie la cele mai inalte standarde.

www.noblesseinteriors.com 

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest