fbpx

Eleganta si stil contemporan de inspiratie italiana

Richmond Upon Thames este o colectie de mobilier in stil  contemporan cu o puternica identitate, datorata volumelor impunatoare si liniilor moderne. Richmond demonstreaza, prin jocul sau de culori, contraste si materiale, ca orice incapere poate deveni un spatiu al elegantei și frumusetii.

Atunci cand vorbim despre canapele moderne, cadrele moi si confortabile sunt printre primele elemente care ies in evidentă. Realizate in tonuri discrete si emanand un sarm inegalabil, aceste piese sunt influentate discret de catre elegantul stil clasic.

 

 

Confortul si ospitalitatea sunt caracteristicile principale ale canapelelor Richmond.  Culoarea calda a pielii intoarse este în deplina armonie cu lemnul de palisandru, invitand la relaxare. Combinatia subtila dintre aceste tonuri o transforma in alegerea ideala pentru cei care prefera un contrast mai bland pentru mobilierul de living.

Reinventarea stilului clasic

Un punct forte ale acestor piese de mobilier modern este readucerea in contemporan ale unor elemente clasice. Vom remarca reinventarea spatarelor capitonate, o formula estetica inedita, ce nu va iesi niciodata din trend.

Moi si atat de primitoare, fotoliile sunt scoase în evidenta si prin formele lor rotunjite. Infrumusetate cu perne asortate, acestea sunt create special pentru o postura corecta dar in acelasi timp foarte relaxanta.

In zona de dining, masa din lemn inchis, cu insertii subtile aurii si picioare subtiri, completeaza vizual spatiul. Elementele decorative aflate la picioarele acesteia sunt asortate cu restul mobilierului, imprimand asupra incaperii un design interior unitar, complet.

 

 

Orice dormitor modern din colectia Richmond acorda o deosebita atentie echilibrului dintre estetic si functional.  Acestea sunt completate prin dulapuri, noptiere, poufuri sau comode cu sertare. Patul serveste ca un exemplu al coexistentei dintre prestigiu si confort, tablia sa fiind imbracata intr-o delicata piele intoarsa si gravata cu monograma colectiei.

Ideea din spatele intregii colectii contemporane Richmond este sugerata in fiecare element. Toate piesele impartasesc aceeasi monograma si un aspect estetic care le conecteaza si diferentiaza in acelasi timp. Aceste asemanari subtile dau frau liber stilului personal, fara sa impuna limite asupra crearii unui ambient. Astfel, piesele sale pot fi combinate in multe variante, garatand mereu un rezultat unic.

 

 

 

Share on