fbpx

Apa Noblesse – Sanatate la tine acasa

Wellbeing

Apa Noblesse – Sanatate la tine acasa

Apa Kangen by Noblesse Group

Te-ai intrebat vreodata care este cea mai usoara cale catre o viata santatosa? De unde trebuie sa incepi pentru a avea un trup si spirit sanatos?

Cu siguranta ne-am familiarizat cu totii cu termenii “healthy life”, “diet”, “no carbs” etc, insa nu am luat niciodata in calcul faptul ca pentru o viata sanatoasa trebuie sa acordam o importanta fundamentala apei.

Apa este fundamentul vietii; ea reprezinta 70% din corpul nostru si nu poate fi omisa daca ne dorim sa avem parte de sanatate. Apa reprezinta baza pentru toate fluidele corpului inclusiv sange, limfa si sucuri gastrice.

 

Apa Kangen by Noblesse Group

PH-ul, fundatia unui corp sanatos

V-ati intrebat vreodata cat de important este PH-ul apei pentru corpul dumneavoastra?

In corpul uman PH-ul este critic-in special in cel al sangelui. PH-ul sangelui este un indicator direct care arata cat oxigen este disponibil pentru celule.

Dr. Otto Warburg, castigatorul Premiului Nobel in anul 1931, a aratat cum cancerul nu poate sa existe intr-un mediu alcalin si bogat in oxigen. Cercetarile lui au aratat ca celulele infometate de oxigen isi schimba mecanismul de producere a energiei in anaerob si astfel sunt capabile sa supravietuiasca in mediul acid. Cel mai multe boli sunt puse pe seama lipsei de oxigen si acumulare de deseuri acide in organism.

Sangele cu PH acid(7.35) este mai gros decat sangele cu un PH mai alcalin. Acidul este partial responsabil pentru formarea de cheaguri. Un PH acid inseamna un sange mai gros, care este mult mai dificil de pompat. Atat deshidratarea cat si sangele cu PH mai acid sunt astazi considerate cauzele hipertensiunii arteriale.

In ziua de azi, corpurile celor mai multi oameni si lichidele interstitiale sunt mult mai acide decat ar trebui. Acesta este rezultatul unei diete sarace (bogata in dulciuri, bauturi racoritoare, exces de proteine si carbohidrati rafinati), a deshidratarii, stresului si poluarii mediului inconjurator.

Fiecare dintre acestea determina cresterea acidozei, care din pacate, contribuie la aparitia bolilor si imbatranirea imatura.

Pe langa consecintele mentionate, acidoza reduce abilitatea corpului de a asimila mineralele si elementele nutritive necesare. Se reduce de asemenea productia de energie si se incetineste regenerarea celulara.

Ionizatoarele Enagic- sursa de apa sanatoasa Kangen

Beneficiile apei Kangen ne-a convins cu desavarsire, de aceea dorim sa impartasim tuturor importanta apei si modul in care Ionizatorul de apa Enagic  ne-a schimbat viata. Noblesse Group devine distribuitor oficial al ionizatoarelor Enagic, producatoare de apa Kangen.

Noi, echipa Noblesse, credem  cu tarie ca fiecare om trebuie sa beneficieze de o viata cat mai sanatoasa, luand in calcul timpurile actuale.

Va invitam, cu drag, in locatia nostra, la Palatul Noblesse, pentru a testa apa Kangen; o sursa de sanatate pura.

O viata sanatoasa incepe de acasa!

Share on