Evenimente de networking la Palatul Noblesse

Networkingul a aparut din dorinta de a cunoaste persoane din domenii similare de activitate. Evenimentele sunt create in scopul de a asigura cadrul potrivit in care individul poate interactiona cu potentiali parteneri de afaceri sau cu potentiali angajatori.

Cu toate acestea, este dificil sa iesim intotdeauna din aria noastra de confort si alegem ca la evenimentele de networking sa ne petrecem timpul alaturi de cunoscuti. Insa oportunitatile cresc odata cu numarul de persoane noi intalnite. Curajul apare odata cu un plan bine structurat care te va ajuta sa iesi in evidenta si sa intalnesti persoanele cheie pentru business-ul tau.

Nu este destul sa impartim carti de vizita sau sa participam la cat mai multe evenimente de networking. In spate trebuie sa existe o strategie. Este important sa constientizam ca evenimentele de networking aduc un beneficiu pentru toti participantii. Esti prezent pentru a-ti prezenta ideile si in acelasi timp de a oferi la randul tau informatie de calitate. Este un schimb de cunostinte, de experienta.

Atunci cand vine vorba de networking tu devi primul brand care trebuie prezentat in fata publicului. Iar prin brand-ul tau personal vei avea ocazia sa promovezi brand-ul afacerii tale intr-o maniera placuta si fara investitie. Incearca sa fii deschis si sa privesti evenimentul ca pe o experienta din care te vei alege cu vizibilitate si informatii de ultima ora de la persoane competente. Este prilejul de a crea noi conexiuni si parteneriate, va puteti familiariza cu tehnologii noi si de a fi in tema cu noile tendinte.

Ganteste-te la ceea ce iti doresti in urmatorii 5 ani. Unde vrei sa ajungi din punct de vedere profesional, care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurgi si oamenii pe care trebuie sa ii cunosti. Intreaba persoanele pe care le intalnesti despre experienta lor. Afla care sunt insight-urile pe care le-au folosit in cariera lor. Ofera ajutor celor din jurul tau si astfel vei lega conexiuni puternice si vei avea alaturi oameni care vor fi dornici sa te ajute si ei la randul lor.

Evenimentele Palatului Noblesse-Lifestyle Palace iti ofera oportunitatea de a interactiona cu oameni din diverse industrii de activitate, cu care impartasesti aceeași pasiune. Seria “Noble Drinks & Networking” are ca obiectiv atragerea de parteneriate, idei inovative, prietenii si un plus de vizibilitate pentru doritori.
Pentru oportunitati de parteneriat și promovare puteti contacta: event.manager@palatulnoblesse.ro, +40 749 23 23 11.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest