fbpx

Fusion Arts 2016

Fusion Arts ediția iunie 2016

 

Noblesse Interiors în parteneriat cu Asociația Culturală Noblesse a organizat prima ediție a expoziției de artă Fusion Arts în perioada 21 mai – 5 iunie 2016 la București, la Palatul Noblesse – Palatul stilului de viață. Fusion Arts este un proiect care aduce în prim-plan ideea îmbinării designului interior cu piese de designer și artă plastică în spații rezidențiale, comerciale și de horeca. Pe lângă expoziție, au avut loc o serie de conferințe pe diverse teme, în Biblioteka-Hub din Palatul Noblesse.

 

 

 

Peste 45 de artiști au fost selectați pentru a participa la Fusion Arts. În cele 16 zile ale evenimentului au fost expuse lucrări din domeniile: design al obiectelor, design de modă, sculptură, pictură, accesorii făcute manual, design de interior și a multe altele. Expoziția s-a bucurat de un real succes și peste 1.000 de iubitori de artă au trecut pragul Palatului Noblesse pentru a vedea expoziția și a participa la evenimentele organizate de Asociația Culturală Noblesse. Au fost vândute 30 de piese de artă unice din expoziție și din portofoliul Noblesse Interiors (mobilier, decorațiuni, iluminat interior și exterior).

 

Fusion Arts crează o comunitate de artiști care vor să inspire și să influențeze prin operele lor. Comunitatea este mixtă și formată din designeri de produse, creatori de modă, pictori, fotografi, artizani și artiști digitali. Expoziția demonstrează că arta este cea mai adâncă expresie a creativității umane și oferă o experiență unică, indiferent unde și cum o întâlnim.

 

Expoziția a fost inclusă pe harta Romanian Design Week.

 

 

 

Share on