fbpx

Fusion Arts 2017

Fusion Arts – ediția de mai 2017

Între 20 și 28 mai 2017, Bucureștiul a avut șansa de a experimenta o varietate de forme de artă la Fusion Arts, un proiect dezvoltat și susținut de Asociația Culturală Noblesse, care promovează cultura urbană, aducând la cunoștința publicului peste 50 de artiști din diferite domenii. Palatul Noblesse s-a transformat într-un punct fierbinte al artelor și industriilor creative prin crearea unui mix cultural eterogen care a reunit diverse domenii artistice pentru promovarea artei și designului produselor.

Pe lângă lucrările semnate de artiști români, au fost expuse și piese de mobilier și iluminat semnate de mari designeri internaționali, disponibile în România prin Noblesse Interiors. Timp de 9 zile, peste 50 de artiști și-au expus lucrările la Palatul Noblesse. Categoriile standard care s-au înscris sunt: ​​sculptură, pictură, design interior, design de produse, moda și accesorii realizate manual.

 

 

Ediția din mai a avut loc împreună cu Săptămâna Designului Românesc și a reunit lucrări din domenii precum arhitectură, sculptură, pictură, modă, accesorii hand-made, design interior, design de produse. Au avut loc petreceri în aer liber și proiecții. La Fusion Arts -ediția mai 2017, vizitatorii au putut participa la târguri de modă și design, spectacole în aer liber și prezentări susținute în Biblioteka Hub, un spațiu dedicat conferințelor artistice din cadrul Palatului Noblesse.

 

Share on