fbpx

Fusion Arts ediția 2019

Fusion Arts Expo 2019 a fost un eveniment care ne-a oferit o experiență unică. Peste 100 de lucrări de artă au fost expuse la Palatului Noblesse pe care l-au transformat într-un univers cultural, plin de frumusețe, pasiune și culoare. Expoziția a durat o săptămână și a întrunit două evenimente: Arts After Work și Urban Garden Party.

 

 

În cardul evenimentului Arts After Work am avut discuții despre design, acces la peste 100 de lucrări de artă, iar vizitatorii au avut ocazia să-i cunoască pe artiștii participanți la Fusion Arts Expo 2019 – Petrecere în grădină. Apoi ne-am bucurat de Stalinskaya și Sano Vita în grădina palatului.

 

 

Evenimentul Urban Garden Party a fost o zi specială. Trupa Light Quartet ne-a fermecat cu note muzicale magice. Lavinia Falcan a pictat culori vii pe muzică tribală. Celelalte două sesiuni de pictură în direct susținute de Sebastian Iacob și Dragoș Preutesei au urmat acestui spectacol uimitor.

 

 

Descriem Fusion Arts în momente colorate, muzică și sculptură, un mix de generații combinate în același scop. Toate acestea au fost adunate într-un palat – Palatul Noblesse, monument istoric din inima Bucureștiului.

Share on