fbpx

Idei de amenajare interioara in stil traditional

idei de amenajare interioara

Daca tii la traditiile romanesti ai ajuns unde trebuie; ne-am gandit sa venim cu cateva idei de amenajare interioara in stil traditional pentru un business de succes! Stilul traditional poate fi interpretat ca unul atemporar, combinatia de culori si modele florale fac parte din cultura romaneasca apreciata de multe persoane.

Designul traditional poate fi foarte usor de reinterpretat, deoarece nu exista multe reguli clar scrise, poti jongla cu modelele florale si cu dungile, dar trebuie sa ai in vedere faptul ca este un stil care se poate transforma foarte repede intr-un kitch daca piesele de mobilier si decoratiunile nu sunt alese cum trebuie.

Chiar daca designul interior a evoluat, acest stil este apreciat si ales de multe persoane pentru business-ul lor. In acest articol iti vom prezenta un proiect minunat de crama, realizat de designerii si arhitectii Noblesse Group.

Idei de amenajare interioara in stil traditional – Crama

Unul dintre factorii definitorii ai stilului traditional este ambientul confortabil si primitor, pentru ca romanii sunt cunoscuti pentru ospitalitate.

Echipa Noblesse recomanda ca paleta cromatica sa contina tonuri neutre de alb, bej, cafeniu, gri dar si nuante naturale precum albastru, rosu si verde. De asemena, cand vine vorba de mobilier trebuie sa ai in vedere lemnul masiv, de preferat mai inchis la culoare, fiind reprezentativ acestui stil, iar modelele de pe materialele textile trebuie sa contina diverese modele florale sau dungi. In general e bine sa alegi modele sau broderii dintr-o singura zona a Romaniei, pentru a avea un aspect armonios.

In stilul traditional nimic nu trebuie sa sara in ochi, obiectele decorative trebuie sa fie cat mai discrete.

In cazul acestei crame, echipa de designeri si arhitecti Noblesse, a ales sa dea frau liber imaginatiei, reinterpretand anumite obiecte decorative specifice stilului traditional, cum ar fi butoaiele in care se tine vinul, transformandu-le in stalpi de rezistenta, pe care le-au imbracat cu decoratiuni florale si obiecte de colectie, vechi.

Proiect crama in stil traditional – finisaje specifice

Pentru imbracarea peretilor, echipa Noblesse a ales ca material principal caramida, peste care au adaugat pe alocuri decoratiuni de lemn. In general in crame intalnesti aceasta combinatie de caramida-lemn, dar la fel de bine poate fi integrata si in zona de bar a locuintei.

Obiectele populare sunt ideale pentru a decora un interior in stil traditional. Poti alege dintr-o gama variata de obiecte precum ulcioare pictat manual, linguri din lemn, farfurii cu diverse modele florale sau sculpturi din lemn.

Am ales sa prezentam acest proiect de crama pentru a-ti da cateva idei de amenajare interioara in stil traditional din care sa te inspiri pentru casa sau business-ul tau; aici o sa descoperi ce poti face cu laditele din lemn in care sunt depozitate sticlele de vin.

Pentru aceasta crama, designerii Noblesse au ales sa imbrace fata barului cu ladite de vin, recicland materialele des intalnite intr-un bar. Din aceste ladite poti face multe lucruri utile pentru casa ta, de la masute, la zone de depozitare a obiectelor de prin casa, chiar si rafturi.

Simplitatea obiectelor si a decoratiunilor sunt cheia succesului unei astfel de amenajari in stil traditional.

Daca vrei sa te lasi inspirat si de alte proiecte de design interior restaurante, atunci te asteptam cu drag aici.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life

 

“Don’t wait for the inspiration, be the inspiration”

 

design in stil traditional

Share on