fbpx

Inspiratie pentru caminul tau: apartament in stil eclectic

Iti prezentam in cele ce urmeaza o frumoasa amenajare a unui apartament din Herestrau de care s-au ocupat designerii si arhitectii nostri si in care au folosit produse Noblesse Group. Acest nou proiect amenajare apartament realizat in colaborare cu partenerul nostru principal ne-a incantat in mod deosebit, dat fiind simtul estetic aparte al beneficiarilor. Dorinta locatarilor a fost sa includem firesc in decor obiectele de arta pe care le detin. Covoare de matase, tablouri si oglinzi, statuete si masute de accent innobileaza amenajarea in stil ecletic.

Dormitorul, un sanctuar de liniste si odihna

Dormitorul matrimonial a fost decorat ca o adevarata oaza de relaxare. Tusele exotice sunt asigurate de tapetul cu motiv botanic maxi, de asemenea si de veioze. Infatisand un palmier (stanga) si un elefant (dreapta), trimit cu gandul la o escapada intr-un safari.

 

 

Ce vedeti in imaginea de mai sus nu este un tapet, ci o poarta catre un sanctuar. Tapetul adauga profunzime incaperii, iar culorile temperate induc o stare de linsite. Mobilierul atat de bine integrat pare a fi absorbit cu totul in acest decor fabulos.

Demifotoliul  a fost comandat de la #Moroso și poarta un nume foarte sugestiv: Mimi. Jucaus si sofisticat in acelasi timp, aduce un aer romantic intr-un decor care se doreste a fi cat mai intim.

Amenajare interioara cu simt artistic pentru inima casei

In living, designerii si arhitectii nostri au ales piese de mobilier iconice, disponibile prin Noblesse Group, sub semnatura #Fendi, #Brabbu, #Poltrona. Remarcabil este covorul din matase din colectia de arta a proprietarilor, care a constituit punctul de plecare in alegerea paletei coloristice: bordeaux, smarald si ocru.

 

 

Canapeaua poarta inconfundabila amprenta #Poltrona si este extensibila. Aceasta ocupa locul principal, insotita de bancheta plina de voluptate si de fotoliile cu atitudine impunatoare.

 

In dining, echipa arhitectilor si designerilor a compus o atmosfera somptuoasa, dar cordiala, prin imbinarea marmurei cu lemnul. Pata de culoare, oranj solar, aduce si mai multa caldura, dar si individualitate spatiului.

 

 

Starea pe care o insufla baia matrimoniala este de SPA privat, la discretia proprietarilor 24/7. Tapetul special pentru o incapere cu umezeala continua scenariul vegetal din dormitor. Culorile calde induc o stare de bine si deconectare. Lavoarul dublu este suspendat, oglinzile sunt fatetate in unghiuri variate, gresia are profil repetitiv 3D cu efect de marire a spatiului.

Incheiem aici vizita in apartamentul din Herastrau al acestor fini iubitori de obiecte de arta, muzele care au inspirat la fiecare pas. Daca si tu iti doresti un camin care sa te reprezinte si in care sa te simti cu adevarat la tine acasa, poti apela cu entuziasm la serviciile colegilor nostri.

Amenajarea a fost realizata de catre designerii si arhitectii din Noblesse Group, iar produsele utilizate in acest decor apartament fac parte in intregime din portofoliul Noblesse Group.

 

Share on