fbpx

Living Poltrona Frau in Showroom-ul Noblesse Group

Iti prezentam un living conceput Prêt-à-Porter si amenajat in stil eclectic luxury cu produse marca Poltrona Frau, una dintre cele mai recunoscute brand-uri de amenajari interioare la nivel international.

Pornind de la profilatura si stucaturile alese si pana la perfectiunea pieselor de mobilier Poltrona Frau, admiram impletirea dintre cercetare si mestesug si dintre pasiune si fler. Brand-ul Poltrona Frau reprezinta articole atemporale, piese statement, iconice, best-seller-uri si garantia celor mai inalte standarde de calitate, bucurandu-se de recunoastere in plan international.

poltrona frau

Canapeaua Grantorino din Showroom-ul Noblesse Group este realizata din doua tipuri de piele, este modulara, are perne dehusabile si prezinta un design deosebit. Pe langa aspectul estetic special, canapeaua are si un scop practic, unul dintre brate fiind destinat depozitarii.

poltrona frau

Fotoliul Mamy Blue este realizat din material textil, cu zona de sezut cu memorie si prezinta facilitatea unei structuri rotative.

Acesta se poate asocia cu Pouf-ul Mamy Blue, fiind realizat tot din material textil. Piesele colectiilor Poltrona Frau se disting prin frumusetea si simplitatea celor mai bune textile si prin cea mai fina piele din Europa, generand cate o poveste, cate o emotie pentru fiecare piesa in parte.

poltrona-frau-mobila-scumpa-noblesse-interiors-bucuresti-2

Aceste piese de mobilier, ideale pentru mobilarea oricarui living, pot fi asortate cu usurinta cu cele doua masute de cafea, cea joasa fiind alcatuita din marmura si cea inalta din sticla; ambele masute au picioare de lemn.

poltrona-frau-mobila-scumpa-noblesse-interiors-bucuresti-3

Vezi video AICI.

Share on