Living Poltrona Frau in Showroom-ul Noblesse Group

Iti prezentam un living conceput Prêt-à-Porter si amenajat in stil eclectic luxury cu produse marca Poltrona Frau, una dintre cele mai recunoscute brand-uri de amenajari interioare la nivel international.

Pornind de la profilatura si stucaturile alese si pana la perfectiunea pieselor de mobilier Poltrona Frau, admiram impletirea dintre cercetare si mestesug si dintre pasiune si fler. Brand-ul Poltrona Frau reprezinta articole atemporale, piese statement, iconice, best-seller-uri si garantia celor mai inalte standarde de calitate, bucurandu-se de recunoastere in plan international.

Canapeaua Grantorino din Showroom-ul Noblesse Group este realizata din doua tipuri de piele, este modulara, are perne dehusabile si prezinta un design deosebit. Pe langa aspectul estetic special, canapeaua are si un scop practic, unul dintre brate fiind destinat depozitarii.

Fotoliul Mamy Blue este realizat din material textil, cu zona de sezut cu memorie si prezinta facilitatea unei structuri rotative.

Acesta se poate asocia cu Pouf-ul Mamy Blue, fiind realizat tot din material textil. Piesele colectiilor Poltrona Frau se disting prin frumusetea si simplitatea celor mai bune textile si prin cea mai fina piele din Europa, generand cate o poveste, cate o emotie pentru fiecare piesa in parte.

Aceste piese de mobilier, ideale pentru mobilarea oricarui living, pot fi asortate cu usurinta cu cele doua masute de cafea, cea joasa fiind alcatuita din marmura si cea inalta din sticla; ambele masute au picioare de lemn.

Vezi video AICI.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest