Modalitatile prin care designul interior te poate face mai productiv

Oamenii petrec tot mai mult timp in locuintele lor. Din acest motiv spatiul in care isi desfasoara sarcinile de zi cu zi este tot mai important. Ca sa poti avea parte de un design interior apartament propice pentru a da dovada de productivitate la locul de munca, trebuie sa apelezi la o echipa de profesionisti.

Spatiul in care iti desfasori activitatea trebuie sa fie amenajat cat mai bine pentru ca tu sa poti da dovada de concentrare si perseverenta. Cu cat acesta este mai bine amenajat, cu atat tu te vei simti mai energic si mai focusat in ceea ce faci.

“Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.”Robert L. Peters

Design interior apartament potrivit pentru o zi de munca iesita din comun

Importanta unui spatiu de lucru corect amenajat

Un design interior apartament trebuie sa fie in primul rand organizat astfel incat sa iti poti desfasura toate sarcinile. Spatiul in care iti desfasori activitatea la locul de munca trebuie sa fie creat pentru a da dovada de productivitate.

Complexitatea este cheia catre un design interior apartament care sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Colaboreaza cu o echipa de profesionisti care sa iti ofere rezultatele pe care le doresti. Noblesse Group iti pune la dispozitie o echipa de designeri si arhitecti de interior care iti vor oferi designul de care ai nevoie.

Nu uita de crearea unui mic loc verde

Natura este foarte importanta si trebuie sa fie integrata in amenajarea camerei in care iti desfasori activitatea. Cu cat ai in jurul tau mai multe plante cu atat vei da dovada de mai multa productivitate. Spatiile verzi te incarca cu energie si te pot ajuta sa devii mai creativ. Fiecare detaliu dintr-un design interior apartament iti poate schimba starea prin atmosfera si decorul pe care il contureaza.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Alegerea psihologica a culorilor

Un spatiu destinat muncii are nevoie de atentie la detalii. Coloristica trebuie sa fie cat mai bine selectata ca spatiul in care desfasori activitatea sa te ajute sa dai dovada de productivitate.

Un design interior apartament trebuie sa fie realizat cu ajutorul unei palete cromatice calde, placute care sa indemne la calmitate. Daca totusi iti doresti sa ai parte si de o pata de culoare trebuie sa selectezi una dintre culorile urmatoare: albastru care inseamna incredere si securitate, verde insemna stabilitate si siguranta, rosu inseamna putere si atasament, galben inseamna optimism, orange inseamna ambitie si mov inseamna opulenta.

Nu trebuie sa combini mai multe culori vibrante deoarece ambianta creata poate deveni obositoare si iti poate distrage atentia.

Pune accent pe lumina

Lumina naturala este absolut esentiala in spatiul destinat muncii. Cu cat ai parte de mai multa lumina cu atat vei da dovada de mai multa productivitate. Camerele intunecate te duc cu gandul la somn si la recuperare, din aceasta cauza camera in care iti desfasori activitatea trebuie sa fie cat mai luminoasa si cat mai placuta.

Ferestrele trebuie sa fie amplasate chiar langa birou astfel incat sa ai parte de mai multa lumina si mai multa energie de-a lungul zilei. Specialistii in design interior sustin ca lumina naturala ne face sa ne simtim mai fericiti si mai pregatiti pentru tot ce urmeaza sa aiba loc in acea zi.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest