fbpx

Moroso in Showroom-ul Noblesse Group

Moroso este un brand italienesc de exceptie pe care il regasesti in Showroom-ul Noblesse Group si pe care designerii nostri l-au ales pentru amenajarea incaperii Salon de Thé, realizata in stil eclectic, in care clasicul si modernul se imbina armonios.

Specialistii Noblesse Group au reinterpretat si adus in secolul XXI stilul Salon de Thé de secol XIX si au indraznit sa creeze un stil aparte prin modelul tapetului folosit in amenajarea camerei.

Showroom-ul Noblesse Interiors

Canapeaua Redondo din Colectia Redondo by Patricia Urquiola, realizata in stil modern, a fost inspirata din interiorul captusit al masinilor americane din anii ’50 si ’60 si din liniile moi ale corpului, pentru confortul on-the-road care ii insotea pe oameni in timpul calatoriilor lungi intre Est si Coasta de Vest.

Showroom-ul Noblesse Interiors

Canapeaua este realizata din spuma poliuretanica nedeformabila cu densitate diferentiata si fibrapoliester cu interior din lemn. Picioarele sunt din polipropilena, pernele din spuma poliuretanica si fibre de poliester, iar pernele din spate (optionale) sunt din puf de gasca.

Showroom-ul Noblesse Interiors

Ambientarea este completata de masa, scaune, vitrina si de comoda, produse realizate din lemn lacuit, care fac parte din clasica Colectie Capri. Vitrina este valoroasa precum o bijuterie, fiind articolul cel mai pretios din incapere, deoarece manerele de alama turnate cu precizie au fost realizate manual.

Combinatia de alb si si detaliile argintii, decoratiunile realizate manual si tesaturile nuantate ton pe ton sporesc eleganta unica a mobilierului clasic.

Showroom-ul Noblesse Interiors

Vezi video AICI.

Share on