fbpx

Noblesse Group apreciat la nivel international si nominalizat la “The International Hotel & Property Awards 2020”

Noblesse Group apreciat la nivel international

Noblesse Group a fost nominalizat pentru titlu “The International Hotel & Property Awards 2020”, de catre The Design Society, din Marea Britanie, cu unul dintre cele mai provocatoare proiecte de design interior camere hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Incepand cu anul 2007, misiunea Noblesse Group este de a aduce un plus de valoare oamenilor promovand conceptul de Good Life prin design interior pentru un stil de viata cat mai frumos si autentic.

Acest proiect de design interior hotel a fost realizat si coordonat de catre arhitectul Alessandro Lusito si Loredana Preda, CEO Noblesse Group si designer. Proiectul a fost creat prin incorporarea tuturor cerintelor estetice si functionale ale unui hotel de 5 stele, in stil contemporan cu accente luxury.

„Experienta cu reprezentantii beneficiarului a fost una deosebit de placuta si reusita, de aceea au decis ca aceasta colaborare sa continue si pentru dezvoltarea altor proiecte ale aceluias investitor pe care abia asteptam sa le onoram. Aceasta nominalizare este inca o dovada a profesionalismului si dedicarii echipei Noblesse Group si suntem bucurosi de recunoasterea si aprecierea la nivel international pentru proiectele noastre”, a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

The Design Society este o comunitate online exclusivista, dedicata promovarii designului interior exceptional la nivel international, infiintata in 2005 de revista Design-et-al, din Marea Britanie, care aduna anual, cele mai tari companii din domeniul designului, care s-au afirmat prin munca lor, dand dovada de profesionalism si creativitate.

Anual concursul se desfasoara pe o perioada de cateva luni si este deschis publicului larg pentru a vota proiectul preferat accesand link-ul de aici.

Nominalizarea pentru “The International Hotel & Property Awards 2020” este rezultatul unui cumul de competente deprins din multitudinea de proiecte realizate cu pasiune si din bucuria pe care echipa de arhitecti si designeri de interior Noblesse Group a adus-o fiecarui beneficiar.

Membru al Asociatiei Internationale de Design Interior din Marea Britanie, Noblesse Group are o experienta vasta si un portofoliu generos cu proiecte de arhitectura si design interior pentru restaurarea cladirilor de patrimoniu, amenajare interioara hoteluri, restaurante, spatii publice, sedii de companie si office-uri, fiind la dispozitia beneficiarilor cu servicii complete.

„The Most Office”, “Best Interior Design Studio in Romania”, “Excellent Architecture”, reprezinta cateva din titlurile primite de-a lungul anilor pentru proiectele realizate.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life 

 

amenajare interioara cameraq hotel
mobila sufragerie

 

We create more than interiors, we create your Vision!

 

design interior modern
amenajare hotel

 

“Every great design begins with an even better story.” (Lorinda Mamo)

 

design interior baie hotel

Share on