Noblesse Group desemnat “Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania”

Noblesse Group a fost nominalizat pentru al doilea an la rând de către revista LUXlife din Marea Britanie, în competiția “2020 Leading Designers”, unde a primit titlul de “Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania.”

Anual LUXlife desemneaza  o comisie reprezentativa , alcătuită din cinci membri, pentru a efectua toate cercetările la standarde înalte, impuse de revistă, pentru desemnarea câștigătorilor dupa criterii bine stabilite. Anul acesta comisia a fost condusă de Jeremy Roe, recunoscut la nivel internațional pentru experiența sa de peste 30 de ani în evaluarea programelor și concursurilor dintr-o varietate de industrii.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

Criteriile de evaluare a participanților se bazează pe un proces intern de cercetare efectuat de către membrii juriului, urmat de o preselecție și selecție pe baza realizărilor și progreselor companiilor făcute pe tot parcursul anului.

Recenzii și mărturii remarcabile ale clienților, premii și realizări anterioare, prezența în online și offline, produse și servicii calitative, angajament pentru continua dezvoltare, sunt câteva din criteriile după care s-a ghidat juriul anul acesta.

Printre clienții de referință pe zona Horeca se numară mari lanturi hoteliere precum Radisson, Accor, Ensana , dar și clienți privați care dezvoltă hoteluri, pensiuni, conace, fiecare proiect fiind o poveste de success  adusă la viață prin arhitectură și design interior, scrisă cu pasiune și profesionalism.

Fiecare premiu acordat, reprezintă pentru echipa de arhitecți și designeri Noblesse Group, recunoașterea profesionalisimului și a inovației în realizarea unui proiect de succes, la cele mai înalte standarde, redefinind excelența în acest domeniu.

“Suntem extrem de bucuroși pentru că anual ne sunt recunoscute la nivel internațional proiectele, datorită profesionalismului, pasiunii, calitatii produselor, creativitatii si plusului de valoare adus în designul interior prin inovație. Fiecare proiect al nostru este o declarație adusă artei de a crea mai mult decât interioare pline de frumusețe și creativitate, care reflectă  viziunea  fiecărui proprietar sau brand în parte!” a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

Noblesse Group dispune de o gamă largă de servicii de arhitectură și design interior, fiind în cotinuă dezvoltare, vă întâmpină cu cele mai calitative produse pentru realizarea de proiecte rezidențiale, clădiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spații publice, sedii de companie și office-uri.

Membru al Asociației Internaționale de Design Interior din Marea Britanie, Nobloesse Group se află alături de cele mai cunoscute birouri de arhitectură de interior din lume.

Anul acesta studioul Noblesse a mai fost desemnat și “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine din Marea Britanie și nominalizat pentru titlu “The International Hotel & Property Awards 2020”, de către The Design Society, din Marea Britanie, cu unul dintre cele mai provocatoare proiecte de design interior.

Sediul și showroom-ul Noblesse Group este Palatul Noblesse, o clădire istorica  plină de poveste, readusă la viată în 2015 de echipa noastră, după lucrari importante de restaurare, consolidare și amenajare interioară și exterioară, devenind astăzi unul dintre cele mai importante centre de design, artă și evenimente din Europa.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest