Noblesse Group desemnat “Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania”

Noblesse Group a fost nominalizat pentru al doilea an la rând de către revista LUXlife din Marea Britanie, în competiția “2020 Leading Designers”, unde a primit titlul de “Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania.”

Anual LUXlife desemneaza  o comisie reprezentativa , alcătuită din cinci membri, pentru a efectua toate cercetările la standarde înalte, impuse de revistă, pentru desemnarea câștigătorilor dupa criterii bine stabilite. Anul acesta comisia a fost condusă de Jeremy Roe, recunoscut la nivel internațional pentru experiența sa de peste 30 de ani în evaluarea programelor și concursurilor dintr-o varietate de industrii.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

Criteriile de evaluare a participanților se bazează pe un proces intern de cercetare efectuat de către membrii juriului, urmat de o preselecție și selecție pe baza realizărilor și progreselor companiilor făcute pe tot parcursul anului.

Recenzii și mărturii remarcabile ale clienților, premii și realizări anterioare, prezența în online și offline, produse și servicii calitative, angajament pentru continua dezvoltare, sunt câteva din criteriile după care s-a ghidat juriul anul acesta.

Printre clienții de referință pe zona Horeca se numară mari lanturi hoteliere precum Radisson, Accor, Ensana , dar și clienți privați care dezvoltă hoteluri, pensiuni, conace, fiecare proiect fiind o poveste de success  adusă la viață prin arhitectură și design interior, scrisă cu pasiune și profesionalism.

Fiecare premiu acordat, reprezintă pentru echipa de arhitecți și designeri Noblesse Group, recunoașterea profesionalisimului și a inovației în realizarea unui proiect de succes, la cele mai înalte standarde, redefinind excelența în acest domeniu.

“Suntem extrem de bucuroși pentru că anual ne sunt recunoscute la nivel internațional proiectele, datorită profesionalismului, pasiunii, calitatii produselor, creativitatii si plusului de valoare adus în designul interior prin inovație. Fiecare proiect al nostru este o declarație adusă artei de a crea mai mult decât interioare pline de frumusețe și creativitate, care reflectă  viziunea  fiecărui proprietar sau brand în parte!” a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

Noblesse Group dispune de o gamă largă de servicii de arhitectură și design interior, fiind în cotinuă dezvoltare, vă întâmpină cu cele mai calitative produse pentru realizarea de proiecte rezidențiale, clădiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spații publice, sedii de companie și office-uri.

Membru al Asociației Internaționale de Design Interior din Marea Britanie, Nobloesse Group se află alături de cele mai cunoscute birouri de arhitectură de interior din lume.

Anul acesta studioul Noblesse a mai fost desemnat și “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine din Marea Britanie și nominalizat pentru titlu “The International Hotel & Property Awards 2020”, de către The Design Society, din Marea Britanie, cu unul dintre cele mai provocatoare proiecte de design interior.

Sediul și showroom-ul Noblesse Group este Palatul Noblesse, o clădire istorica  plină de poveste, readusă la viată în 2015 de echipa noastră, după lucrari importante de restaurare, consolidare și amenajare interioară și exterioară, devenind astăzi unul dintre cele mai importante centre de design, artă și evenimente din Europa.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest