fbpx

Noblesse Group desemnat “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania”

Noblesse Group desemnat “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 - Romania”

 

Anul acesta Noblesse Group a fost desemnat “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania” in cadrul Architecture Awards, competitie organizata de Build Magazine din Marea Britanie.

Noblesse Group International a adus pe piata din Romania, inca din anul 2007, o sonoritate care echivaleaza cu excelenta in design interior, fiind apreciat anual pe piata internationala si nationala pentru portofoliu de proiecte realizate in domeniul rezidential sau public.

Echipa Noblesse Group este formata din experti, inclusiv arhitecti, designeri si proiectanti. Pe baza expertizei si experientei fiecarui membru, fac propuneri inovatoare si optimizate pentru clientii nostri.
 

Noblesse Group: pasiune si excelenta in design interior

 

Desemnarea “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania” reprezinta pentru echipa Noblesse Group aprecierea profesionalismului si imboldul de a-si urma in continuare misiunea in domeniul promovarii unui stil de viata frumos si autentic prin design interior creativ si adaptat stilului fiecarui beneficiar.

Premiile castigate de-a lungul timpului de echipa Noblesse Group sunt o recunoastere importanta a profesionslismului si pasiunii intregii echipe, atribute pe care le punem intotdeauna in slujba clientilor nostri pentru toate categoriile de proiecte de design interior pe care le dezvoltam si implementam, fie ca sunt proiecte de hoteluri, sedii de companii sau locuinte. Aceasta distinctie reprezinta pentru noi dovada faptului ca Noblesse Group este foarte apreciat in Romania, proiectele noastre raspunzand celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri. In plus acest premiu ia in calcul si rebrandingul realizat in martie 2020 prin care Noblesse Interiors si Studio Insign sunt reunite sub o viziune comuna. Aceasta fiind de a aduce un plus de valoare oamenilor prin promovarea conceptului de Good Life prin design interior, arta si evenimente pentru un lifestyle autentic si frumos “, a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

 

“Noblesse Group adds value for the Good Life”

 

Noblesse Group desemnat “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 - Romania”

 

BUILD Magazine este la cea de a 6-a editie a “Architectural Awards”, fiecare an a adus un feedback uimitor din partea cititorilor, companiilor si persoanelor care participa la renumitele premii BUILD recunoscute la nivel mondial.

Anul acesta criteriile care au definit alegerea celui mai apreciat studio de design interior de catre membrii juriului, au fost: complexitatea si diversitatea proiectelor, excelenta in domeniu si inovatiile pe care le aduce pe piata din fiecare tara compania respectiva.

 

 

Printre membrii juriului se numara directori BUILD, dar si managerul echipelor de cercetare Jeremy Roe, care se bucura de o experienta de peste 30 de ani in evaluarea programelor si concursurilor dintr-o varietate de industrii. Juriul ofera conditii de concurenta echitabile pentru toate firmele de design interior selectate, scopul final fiind recunoasterea celui mai bun si valoros dintre acestea pe fiecare tara.

 

Noblesse Group desemnat “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 - Romania”

 

Noblesse Group ofera servicii complete de arhitectura si design interior pentru proiecte rezidentiale, cladiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spatii publice, sedii de companie si office-uri dar si serviciul de animatiii arhitecturale, serviciu lansat cu succes in anul 2020 ca o dezvoltare continua a companiei.

Reunind designeri si arhitecti talentati, cu referinte impecabile si cu pasiune in ceea ce fac, echipa Noblesse Group dezvolta si implementeaza cu succes proiecte de design interior din tara si strainatate.

 

Studioul Noblesse Group este membru al Asociatiei Internationale de Design Interior din Marea Britanie, alaturi de cele mai prestigioase birouri de arhitectura de interior din lume. Proiectele sale au primit de-a lungul anilor numeroase premii precum Boutique Award in cadrul „The Most Office”, si au fost nominalizate in cadrul unor importante concursuri internationale de design & arhitectura, cum ar fi: The International Design and Architecture Awards, The International Hotel & Property Awards, Restaurant & Bar Design Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards, Dezeen Awards.

In 2019, Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards. De asemenea, tot in 2019, pentru rezultatele exceptionale obtinute in inovatie prin design interior, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior ”, in cadrul Designer Awards, organizat de publicatia LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie.

 

Noblesse Group desemnat “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 - Romania”

 

Sediul Noblesse Group este Palatul Noblesse, o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, datand din 1881 si construita de arhitectul Alexandru Savulescu. Dupa un proces complex de consolidare, restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioara si exterioara, cladirea devine, incepand cu 2015, ceea ce este astazi: unul dintre cele mai importante centre de design, arta si evenimente din Europa.

Share on