Noutati design interior 2022

Noutati design interior 2022

Targul de design de la Milano 2022 a adus in atentia tuturor iubitorilor de design tranzitia ecologica. Constientizarea mediului inconjurator in productia de mobilier este un aspect pe care lumea designului pune din ce in ce mai mult pret.

In prezent, piesele de mobilier au doua criterii principale, si anume sustenabilitatea si ecologia. Acest targ renumit a atras designeri talentati care au vorbit despre proiecte creative si inovatoare. Naturaletea este cea care predonima in cadrul acestui eveniment de mare anevergura.

Materiale de lux

Materialele de lux s-au bucura de o atentie aparte in cadrul acestui eveniment.  In acest an s-a putut observa la Salone del Mobile tot mai multe materiale bogate asa cum ar fi: pielea naturala si marmura in diferite nuante dar si texturi sau modele unice.  Aceste materiale sunt practice si sunt usor de intretinut in plus nu afecteaza mediul inconjurator.

Accentele aurii primeaza

Atunci cand ne gandim la lux nu putea uita de materialul cel mai inconic, si anume: aurul. Acesta este un metal pretios si este un adevarat simbol al fortei si al bogatiei inca din cele mai vechi timpuri. Accentele aurii sunt prezente in fiecare expozitie a targului de la Milano si adauga o sofisticare subtila indiferent de stilul de design interior.

Natura este pretutindeni

Culorile neutre, spatiile vintage dar si piesele de mobilier antice sunt doar cateva dintre elementele prezente in cadrul targulului de design de la Milano 2022. Piesele de mobilier sunt realizate din materiale naturale care sa ofere calitate si rezistenta in acelasi timp.

In interiorul unei locuinte, natura trebuie sa primeze si sa ajute la realizarea unui spatiu primitor si confortabil.

Canapele modulare

Canapelele modulare au fost prezente intr-un numar foarte mare in cadrul acestui eveniment. Designerii si-au dorit sa sublinieze universalitatea acestora astfel incat s-au putut observa canapele modulare dotate cu sezlonguri de mari dimensiuni sau cotiere suplimentare.

Canapelele modulare prezente in cadrul acestui targ se potrivesc tuturor gusturilor si se pot integra in orice design interior.

Scaune pivotante pentru sufragerie

Scaunele rotunde sunt o solutie perfecte pentru living. Acest mobilier emana un design luxos datorita materialelor si finisajelor de inalta calitate care sunt realizate de mesteri talentati. Avantajul fotoliilor este confortul si usurinta de a fi repozitionati in anumite parti la livingului.

Mobilierul de gradina are parte de o atentie deosebita

Petrecerea timpului in aer liber este o activitate tot mai prezenta in vietile noastre. Acesta este si motivul pentru care mesterii in materie de piese de mobilier s-au concentrat tot mai mult pe mobilierul de gradina.

Piesele de mobilier au parte de unicitate si indrazneala. Aceste piese de mobilier sunt realizate din materiale solide  care sa reziste temperaturilor extreme de afara.

Accentul este pus de durabilitate

Piesele de mobilier prezente in acest eveniment sunt durabile si calitative.  Acestea se pot utiliza cu incredere si pot crea un mediu stabil si de incredere.

Design si arta

Designul interior si arta merg mana in mana. La targul de design de la Milano 2022 vom gasi piese de mobilier spectaculoase care ne pot schimba complet locuinta. Orice pasionat de design interior va ramane placut surprins de toate piesele de mobilier prezente in cadrul acestui eveniment.

Atat piesele de mobilier cat si accesoriile sunt atent realizate pentru a da dovada de eleganta si rafinament. Culorile calde si designul cu totul inedit al pieselor de mobilier fac ca rezultatul final sa fie unul de exceptie.

Tesaturile raman la fel de importante

Covoarele se bucura in acest an de o atentie speciala. Acestea au parte de culori iesite din comun si insertii nonconformiste care fac aluzie la arta. Calitatea acestoa este una impresioananta si ajuta sa completeze cu succes orice design interior.

Targul de design de la Milano 2022 aduce in atentia tuturor persoanelor cele mai noi tendinte in materie de design interior.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Pin It on Pinterest