Palatul Noblesse – locul ideal pentru orice tip de eveniment media

Filmarile, sedintele foto, emisiunile, spot-urile publicitare, concertele si spectacolele sunt putine dintre evenimentele media ce au luat cu asalt secolul 21.  Astfel, acest tip de evenimente este din ce in ce mai raspandit, mai ales intr-un secol in care tehnologia si industria mass-media avanseaza in fiecare zi tot mai mult. Intr-o lume atat de dezvoltata, trebuie sa recunoastem, ca este din ce in ce mai greu sa gasesti originalitate.

De aceea, vino sa redescoperi moduri unice prin care sa dai un plus de originalitate evenimentelor tale media, la Palatul Noblesse!

Palatul Noblesse este o cladire istorica, construita in secolul 19, care si in ziua de azi ramane una dintre cele mai impresionante palate din Bucuresti. Cu un aer de lux si rafinament pur, acesta este o locatie versatila pentru orice tip de eveniment media! Astfel, constrastul dintre cerintele industriei media din ziua de azi, impreuna cu unicitatea arhitecturii palatului ofera o experienta complet diferita.

De la videoclipuri pentru Antonia, Ruby, Alexandra Stan sau Inna, pana la sedinte foto pentru noile colectii ale designerilor romani celebri si la minunatul concert al trupei Phoenix, am reusit de fiecare data sa construim un cadru dinamic, rafinat si original.

Pentru evenimentele enumerate mai sus avem special pregatita pentru dumneavoastra Sala Baroque. Predominata de stilul baroque al secolului 17, aceasta sala poate fi inchiriata pentru orice tip de eveniment media: concerte, spectacole, sedinte foto , evenimente mondene, videoclipuri sau chiar filmari pentru emisiuni. Camera are o suprafata de 45 de mp, cu o iesire pe o terasa tip foyer, cu suprafata de 12 mp. De asemenea, dispune de sonorizare si retroproiector si comunica cu alte 2 camere dreapta-stanga.

Da un plus de eleganta, rafinament si unicitate evenimentului tau, surprinde-ti prietenii si organizeaza urmatorul eveniment media la Palatul Noblesse!

Pentru progamari trimite un e-mail la adresa event.manager@palatulnoblesse.ro sau contacteaza-ne la numarul 0749.232.311.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest