Palatul Noblesse-o locatie de poveste

Palatul Noblesse-o locatie de poveste

Palatul Noblesse-o locatie de poveste, monument istoric, s-a nascut din dorinta de a pastra in inima Bucurestiului o gura de aer proaspat, acolo unde, evenimentele culturale din Bucuresti isi au lacasul. El a renascut atunci cand familia Preda i-a mai acordat o sansa, si au vazut in aceasta minunata cladire adevaratul sau potential.

Anii care au trecut, regimul comunist si abandonul si-au lasat amprenta asupra infatisarii sale. Peretii erau darapanati, subsolul era inundat si o parte din cladire fusese vandalizata. In prezent aici se organizeaza evenimente private, evenimente corporate, evenimente premium, evenimente de lux .

Fiecare coltisor al palatului a fost restaurat cu grija. Ba chiar mai mult, el a fost infrumusetat si adaptat cu rafinament noilor tendinte. Sala Baroque apreciata de catre toti cei care ne calca pragul a fost transformata intr-o sala de evenimente de poveste. In interiorul acesteia se pot organiza evenimente private, evenimente corporate, evenimente premium, evenimente de lux.

Stucaturile originale si sobele au fost restaurate, acestea pastrand in continuare identitatea Palatui Noblesse, monument istoric din 1881. Pianul din sala Baroque este ideal pentru evenimente culturale. Acesta dateaza inca din 1880 si este restaurat, acordat si pregatit sa incate inimile ascultatorilor sai.

Tavanul a fost pictat in culori calde, care s-au modelat sub atingerea pensulei in muzele artelor. Arta este o parte importanta din personalitatea acestui loc. In prezent sunt expuse in interioarele sale versatile lucrarile de arta realizate de artistii agentiei Fusion Arts.

Interioare versatile

In cadrul evenimentelor oaspetii nostri se pot bucura de tururi ghidate exclusiviste ale Palatului Noblesse cu oportunitatea de vizitare expozitii Fusion Arts si cele mai noi colectii internationale de design interior semnate de Noblesse Interiors .

Fiecare camera are rolul de a te introduce intr-o noua poveste. Camera Luxury descrie luxul cu rafinament, in  camera Gallery  designul interior se reinventeaza, Florence te incanta cu eleganta si delicatetea sa si nu in ultimul rand, camera  Regent apreciata pentru evenimente premium Bucuresti. Este o camera nobila, imbracata in lemn care te indeamna sa o descoperi prin detaliile ascunse in fiecare obiect.

Camerele de la etaj sunt diferite una de cealalta, fiecare abordand un design unic, menit sa le descrie personalitatea. Foaierul francez sau “Camera cu papagali” este un coltisor al palatului in care culorile vibreaza si se impletesc intr-un joc al armoniei vizuale. Aceasta camera te indeamna sa indraznesti, sa dai frau liber imaginatiei si sa creezi cele mai frumoase fotografii. Este ideala pentru sedinte foto comerciale.

Un decor de poveste

Intregul palat reprezinta un décor ideal pentru sedinte foto comerciale sau private Bucuresti. Datorita versatilitatii sale, ideile creative vin de la sine si cadrele se lasa prinse din orice unghi.  Fotografiile de nunta sunt apreciate de mirii care cauta un loc elegant si romantic. Un loc fermecat, menit sa le descrie frumoasa poveste de dragoste.

Palatul Noblesse este o locatie de poveste  perfecta pentru orice tip de eveniment: evenimente de networking, lansari, conferinte, evenimente corporate , nunta de lux in Bucuresti, botez exclusivist,  evenimente private, evenimente premium.

Ramane-ti la curent cu evenimentele noastre pe Facebook si Instagram. 

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest