fbpx

Palatul Noblesse te invita la Garden Flavours

 

Din dorinta de a evada din cotidian, Palatul Noblesse da startul unui nou concept de brunch pentru tine si prietenii tai, din 04 iulie, incepand cu ora 11:30, esti invitat la Garden Flavours by Palatul Noblesse, locul ideal pentru a descoperi gastronomia urbana intr-o gradina de poveste situata chiar in centrul Bucurestiului!

 

#GardenFlavours

 

 

Echipa Palatului Noblesse si-a propus sa uimeasca iubitorii de brunch printr-un loc intim, relaxant si inedit asezonat cu o varietate de preparate deosebite pentru a crea noi experiente memorabile in fiecare weekend, de aceea te vom surprinde cu tematici diferite la fiecare eveniment. 

“Taste The Good Life” este motto-ul in jurul caruia a luat nastere acest concept. La Garden Flavours by Palatul Noblesse credem cu desavarsire in puterea de creatie a fiecarei persoane asa ca te provoca sa iti lasi imaginatia sa preia controlul si sa iti construiesti cele mai pozabile plateing-uri si bauturi, nu uita sa folosesti hastagul evenimentului #GardenFlavours.

Aici tu faci design-ul brunch-ului ideal.

Garden Flavours by Palatul Noblesse va pune la dispozitie un bufet care va contine preparate diverse, atent alese sa ii bucure si pe cei mai pretentiosi oaspeti, datorita combinatiilor neasteptate de ingrediente si arome de inalta calitate, un bar cu gin unde poti combina aromele si fructele proaspete dupa bunul plac,dare to make your gin unique!”

Iar pentru iubitorii de produse artizanale, in intampinarea lor Palatul Noblesse a pregatit un bar cu diverse sortimente de inghetata 100% naturala, fara coloranti si fara aditivi, cu dedicatie si dragoste pentru o viata sanatoasa. La asestea se adauga si Berea artizanala Zaganu, numai buna sa fie bauta rece in gradina alaturi de prieteni.

 

 

Evenimentul se va desfasura in gradina Palatului Noblesse, un un spatiu de 600mp, o oaza de verdeata ideala pentru a petrece timpul alaturi de prieteni sau de familie, care te duce in frumusetea Bucurestiului de altadata datorita cladirii istorice, fiind una dintre cele mai importante centre de design, arta si evenimente!

Un concept unic in Europa, o casa boiereasca plina de istorie cu o arhitectura eclectica, impartita in mai multe saloane construita de faimosul arhitect roman Alexandru Savulescu, pe care o poti vizita, fiind deschisa sa isi primeasca oaspetii.

 

 

Echipa Palatului Noblesse doreste ca orice moment sa fie unul special, pe care il meriti alaturi de familie si prieteni intr-un loc de poveste.

Incepand cu 04 iulie, portile Palatului Noblesse se deschid pentru tine, in fiecare weekend de la ora 11:30 pana la ora 15:00. 

Biletele se achizitioneaza contactandu-ne direct la adresa de e-mail: event.manager@palatulnoblesse.ro sau la numarul de telefon: +40 749 232 311 (locurile sunt limitate si ajustate la noile conditii de siguranta).

 

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la:

E-mail: event.manager@palatulnoblesse.ro

Telefon: +40 749 232 311

Site: www.noblesse-group.com

 

Share on