fbpx

Proiect Lobby Novotel Bucharest

Echipa Studio Insign a creat o amenajare primitoare, cozy & fresh, cu piese create de nume mari ale designului interior in tonuri placute de crem si bej, puse in evidenta cu ajutorul unor accente puternice de culoare. Toate produsele din acest proiect au fost furnizate de catre Noblesse Interiors.

9447_shortlisted

Proiectul a fost nominalizat ca finalist in cadrul concursului “The International Hotel and Property Awards 2016”.

novotel-lobby

“Pentru a reprezenta cat mai bine spatiul au fost luate ca repere concepte ca miscarea si lumina de ambianta. Am ales corpuri de iluminat iconice, amplasate in puncte-cheie din amenajare astfel incat in orice colt te-ai afla, ai senzatia de confort si relaxare. Intregul design a fost creat in jurul liniilor curbe si a elementelor organice care par ca plutesc si se intergreaza perfect intr-un spatiu unitar modern. Din punct de vedere cromatic, am optat pentru culori calde in contrast cu cele cateva piese de mobilier in tonuri reci de albastru si magenta.”

Alessandro Lusito este redactor colaborator si manager al departamentului de design interior si arhitectura Studio Insign.

Lobby Novotel proiect horeca

Novotel proiect hotel

Fiecare aspect- covorul, masutele de diferite dimensiuni, pouf-urile, canapelele geometrice si corpurile de iluminat speciale, au participat cu succes la crearea unui lobby ce invita oaspetii acestui hotel de 4 stele la socializare.

colaj_novotel

[bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-sm-6″]9330_c (Copy)[/bs_col]
[bs_col class=”col-sm-6″]detaliu-proiect- Hotel Novotel

[/bs_col]
[/bs_row]9391 (Copy)

Un loc conceput prin functionalitatea lui ca spatiu in care oamenii petrec doar cateva clipe, poate fi privit acum ca o zona de relaxare. Toate produsele folosite in amenajare au fost furnizate de catre Noblesse Interiors.

lobby novotel

Studio Insign a conceput si amenajarea salii de conferinta, aflata in apropierea zonei de lounge.

Cromatica folosita in acest spatiu o completeaza pe cea din lobby.

camera conferinta hotel novotel

9599 (Copy)

[bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-sm-6″]9620_c (Copy)[/bs_col]
[bs_col class=”col-sm-6″]9634_c (Copy)[/bs_col]
[/bs_row]

Share on