Amenajare apartament modern – Alma 3

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest proiect de amenajare apartament modern, care este amplasat in cadrul unui lant hotelier. Echipa Noblesse Group isi doreste ca fiecare proiect realizat sa reflecte personalitatea beneficiarului, din acest motiv s-a optat pentr un proiect cu influente marine.

AMENAJARE APARTAMENT MODERN – LIVING

Echipa Noblesse Group a utilizat pentru sufragerie tonuri de albastru deschis pe pereti care reflecta nuanta cerului de dimineata. Mobilierul a fost ales in nuante de crem cu maro pentru a avea parte de un contrast echilibrat. In plus apartamentul a avut parte de un touch natural care era reprezentat prin decoratiunile din ratan care se potrivesc de minune cu tematica aleasa. Masuta de cafea imita perfect pietrele muntilor de care se lovesc valurile. In plus, aceasta are finisaje fine din metal ce ajuta la pastrarea designului modern ales.

Mocheta imita valurile spumante ale marii si se intinde in toata sufrageria si continua spre dormitor. In dormitor intalnim aceleasi linii cromatice pentru a pastra o atmosfera relaxanta si demna de un apartament care este situat la malul marii.

DESIGN INTERIOR DORMITOR SI BAIE

Dormitorul matrimonial are parte de o paleta cromatica interesanta, peretii au nuante de albastru si crem. Spatiul este luminat datorita petei de culoare pe care o vom regasi in decoratiuni si mobila. Combinatia perfecta intre albastru inchis si galben te va duce cu gandul la soarele bland de pe cerul senin al diminetii. Toate piesele de mobilier si elementele decorative care au fost folosite au fost alese din protofoliul complex Noblesse Group.

Patul este piesa centrala din aceasta camera care se remarca prin tablia cu un design diferit. Aceasta are finisaje de metal care se potrivesc cu peretele din spatele acestuia. Deasupra patului sunt atarnate doua corpuri de iluminat care au o superba impletitura din ratan.

Baile ocupa suprafete mici si din acesta cauza finisajele folosite si obiectele sanitare  au avut tonuri neutre.

Va stam la dispozitie in orice moment pentru implementarea unui proiect de design interior sau proiect de design interior apartament. Va vom ajuta sa alegeti cele mai potrivite decoratiuni din portofoliul nostru.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Dormitorul se bucura de un aer intim si relaxant care este oferit de paleta cromatica de pe pereti.  Toate piesele de mobilier care au fost utilizate fac parte din protofoliul Noblesse Group.

“Every great design begins with an even better story.” (Lorinda Mamo)

Pentru bai s-au ales finisaje deosebite in tonuri neutre si obiecte sanitare cu un design minimalist.

“Design can be art. Design can be aesthetics.” (Paul Rand)

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Pin It on Pinterest