fbpx

Amenajare Bistro Jaeggi, Sibiu – Design Interior In Stil Industrial

Amenajare Bistro Jaeggi, Sibiu – Design Interior In Stil Industrial

Proiect de amenajare bistro

Fiecare proiect de design interior vine cu noi si noi provocari la care echipele de designeri si arhitecti Noblesse Group raspund prin oferirea celor mai creative idei in scopul obtinerii unor proiecte inedite si personalizate, in acord cu cele mai exigente cerinte ale clientilor, dar si cu tendintele actuale in designul interior.

 

 

Design interior bistro

Astazi iti aducem in atentie un proiect de design interior bistro care se afla in interiorul unei fabrici noi, fapt care a influentat alegerea stilului de amenajare, si anume cel industrial-modern. Echipa de designeri a pornit de la ideea de bistro si loc pentru intalniri care sa ofere clientilor un ambient confortabil, cu atmosfera prietenoasa.

 

We create more than interiors, we create the vision of our clients!

Noblesse Group

 

Design interior in stil industrial

Stilul industrial-modern este redat in acest proiect de design interior prin elemente specifice precum pereti din caramida aparenta, mobilier din lemn si pardoseala din rasina epoxidica. Principalele materiale pe care le-au folosit in design sunt lemnul si metalul.

 

 

Designerii de interior Noblesse si-au gasit inspiratia in conceptul de “Jazz rock café” pe care l-au redat in proiect atat prin design, cat si prin unele dotari, cum ar fi tonomatul de muzica, unde oamenii isi pot alege piesele pe care doresc sa le asculte.

 

We inspire ourselves in events, people, stories and iconic design pieces.

Noblesse Group

 

In proiect se regasesc influente din amenajarile nordice, rezultatul final fiind un decor intr-un mix de stiluri care confera originalitate si personalitate spatiului. Acest proiect de design interior bistro a fost implementat de echipa Noblesse Group conform conceptului cu produse din portofoliu. Pentru a implementa astfel de proiecte de design interior putem alege dintre cele mai frumoase colectii de mobilier, corpuri de iluminat, placari, obiecte sanitare si decoratiuni din portofoliul nostru.

 

 

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de amenajare hoteluri, proiecte de amenajare restaurante, proiecte de amenajare baruri, proiecte de amenajare cafenele, proiecte de bistro-uri, dar si proiecte pentru spatii comerciale si rezidentiale, urmarind in fiecare dintre acestea sa tinem cont de viziunea si dorintele clientului.

 

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

 

Share on