fbpx

Amenajare fatada Iov Residence

amenajare fatada

Va prezentam un proiect de amenajare fatada realizat de echipa Noblesse Group  in cadrul rezidentialului Iov.  Arhitectii si designerii de interior Noblesse au realizat si o serie de proiecte de design interior pentru apartamente, terase, spatii comercialesi receptie in cadrul aceluiasi rezidential. Aceste concepte de amenajari moderne sunt in concordanta cu intreg conceptul proietului Iov Residence. Fiind adresat segmentului de lux, materialele folosite sunt de calitate superioara, iar designul creat exprima eleganta, gratie, finete si, bineinteles, lux.

Va prezentam un proiect de amenajare fatada realizat de echipa Noblesse Group  in cadrul rezidentialului Iov.  Arhitectii si designerii de interior Noblesse au realizat si o serie de proiecte de design interior pentru apartamente, terase, spatii comerciale si receptie in cadrul aceluiasi rezidential. Aceste concepte de amenajari moderne sunt in concordanta cu intreg conceptul proietului Iov Residence. Fiind adresat segmentului de lux, materialele folosite sunt de calitate superioara, iar designul creat exprima eleganta, gratie, finete si, bineinteles, lux.

Amenajare fatada si proiecte de design interior in cadrul rezidentialului Iov

Stilul ales pentru acest design exterior este modern, regasim linii curate, unghiuri drepte si materiale specifice stilului modern precum sticla sau trespa. Penthouse-ul New York beneficiaza de o terasa generoasa, dar si de o zona amenajata pentru jacuzzi pe o terasa etajata, ce urmeaza a fi amenajate cu finisaje de lux, mobilier de exterior si corpuri de iluminat corespunzatoare.

Pe langa acest proiect de amenajare fatada, arhitectii si designerii nostri au realizat si proiectele de design interior apartamente, terase, receptie si design interior spatii comerciale. Pentru acestea au fost alese stilurile modern luxury si contemporan luxury. Cele 5 concepte de design interior apartamente din cadrul Iov Residence – apartamentele Barcelona, Berlin, Paris si Milano si New York  – sunt concepute sa respecte cele mai inalte standarde si sa rezoneze cu un stil de viata cosmopolit. Pentru aceste apartamente au fost alese stilurile contemporan luxury, nordic cu accente luxury si modern luxury.

IOV Residence – Lascar Catargiu este un complex rezidential pozitionat chiar in centrul Bucurestiului, intre Piata Victoriei si Piata Romana. Acesta propune un concept unic de Residential Boutique, avand spatii elegante, amenajate modern, si totusi, cu propriul stil si propria personalitate.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior si design exterior rezidentiale, spatii comerciale, design interior receptii, design interior apartamente, create in diferite concepte si stiluri de amenajare.

design exterior fatada
design exterior fatada
design exterior fatada
design exterior fatada

 

Descopera si proiectele de design interior apartamente realizate in cadrul Iov Residence – Barcelona, Berlin, Paris si Milano si New York!

design exterior fatada
design exterior fatada

“A space does not need stuff, a space needs LIFE.” (Anita Sand)

amenajare terasa
amenajare terasa
amenajare terasa
amenajare terasa
amenajare terasa

Share on