fbpx

Amenajare crama si hol – Castel Franta

Amenajare hol si crama

Suntem incantati sa va prezentam inca doua zone din minunatul castel din Franta, realizate de echipa Noblesse. Este vorba despre amanajare crama si hol de la subsolul castelului, un loc unde te poti retrage la povesti alaturi de prieteni.

Suntem incantati sa va prezentam inca doua zone din minunatul castel din Franta, realizate de echipa Noblesse. Este vorba despre amanajare crama si hol de la subsolul castelului, un loc unde te poti retrage la povesti alaturi de prieteni.

 Amanajare crama si hol – zona de trecere

Designerii Noblesse s-au dorit sa faca din hol mai mult decat un spatui de tranzit catre crama, asa au creat o intreaga scenografie, astefel incat traversarea lui sa fie plina de curiozitate si aventura.

Pentru a crea o atmosfera care te intoarce in timp, intr-o perioada de mult apusa, designerii au pastrat piatra originala, care a fost tratata si readusa la frumusetea ei de alta data, pentru a pastra din istoria locului.

De asemenea, s-au adaugat boltisoare pe tavan din piatra, placate cu lemn si grinzi din lemn masiv pentru un aspect cat mai autentic al unui castel.

Pardoseala a fost placata cu ceramica cotto din taracota, produsa dupa tehnica veche si arsa in cuptor, fiind reprodusa dupa finisajele autentice ale cladirii. Atunci cand vine vorba de un proiect care implica o cladire istorica, echipa Noblesse reuseste cu succes sa pastreze vie povestea fiecarei cladiri, salvand cat mai multe elemente originale si restaurandu-le cu success.

Unul dintre elementele pe care s-a pus mare accent in acest proiect de amanajare hol si crama este iluminatul care a fost obtinut prin spoturile din pardoseala, dar si aplicele tip torte ce scot in evidenta volumetria peretilor si a pietrei.

Decorarea joaca un rol esential in crearea acestei scenografii: tablouri cu poze vechi ale castelului sau cu personaje istorice, steaguri, vitrinele cu documente vechi, armura de cavaler si mobilierul de hol, toate dau aspectul unei sali de muzeu.

Amenajare crama si hol – inapoi in trecut

Crama este un loc de desfat, de jur imprejur pana la curbarea tavanului sunt create spatii de depozitare pentru colectii de sticle de vin si butoaie. Cele mai renumite si vechi sticle de vin sunt expuse chiar deasupra, unde sunt iluminate cu banda led pentru maximum de impact si vizibilitate.

In plus, banda led coboara in jos delicat pe perete pentru a-i scoate in evidenta silueta curba si detaliile pietrei, iar atunci cand ridici privirea, desugnerii Noblesse au ales un superb candelabru cu trasaturi medievale, sub care se alba o masa de degustare de vinuri si aperitive cu “ fromage et charcuterie.“

Pentru a afla ce camera mai ascunde acest frumos proiect de amanjare castel din Franta, stai cu ochii pe retelele noastre de socializare dar si pe site.

Mobilierul ales pentru acest proiect face parte din portofoliul Noblesse, vino sa descoperi colectiile exclusiviste cu piese de mobilier iconice pentru orice tip de poriect!

 

Noblesse Adds Value For The Good Life 

 

amenajare casa istorica

 

We Create More Than Interiors, We Create The Vision Of Our Clients!

 

mobilier crama
amanajari crame

Share on