fbpx

Amenajare Interioara Birouri Manageriale Urgent Curier

Echipa de designeri Noblesse Group a creat un proiect 3D de birouri manageriale pentru Urgent Curier. Dupa cum se stie, managerii isi petrece forate mult timp la birou, prin urmare aceste spatii au fost gandite in asa maniera incat sa fie primitoare si in acelasi tip sa se preteze intalnirilor de business la care cei doi proprietari participa zilnic.

 

Amenajare birouri

Spatiile de birouri sunt amplasate in aceeasi incapere de dimensiuni generoase, delimitarea acestora fiind realizata cromatic, dar si cu ajutorul pieselor de mobilier.

 

Amenajare interioara birouri manageriale

Corpurile de mobilier utilizate sunt asemanatoare, insa zona destinata proprietarei este decorata in tonuri de crem si bordeaux, iar cea a proprietarului este crem cu negru, in ambele spatii regasindu-se albul. In partea centrala a incaperii a fost creata o mica zona de relaxare obtinuta cu ajutorul canapelei, al masutei de cafea si al fotoliilor.

Reprezentanţii firmei Urgent Curier au fost foarte foarte incantati de acest proiect 3D de birouri manageriale realizat de designerii Noblesse Group, dar si de rezultatul final.

Tocmai de aceea au fost create spatii confortabile si intime, dar care, in acelasi timp, sunt propice intalnirilor de business. Birourile celor doi proprietari sunt asemenatoare, diferentele constand in paleta cromatica utilizata. Fiecare piesa a fost aleasa cu atentie astfel incat rezultatul final sa depaseasca proiectul 3D de birouri manageriale si sa surprinda intr-un mod cat mai placut.

Chiar daca este vorba despre un spatiu functional, designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au reusit sa imbine perfect elementele de mobilier astfel incat sentimentul pe care proprietarii il au cand intra in propriul birou sa fie unul pozitiv, care sa ii stimuleze si sa ii faca sa lucreze si cu mai mult drag pentru prosperitatea businessului lor.

Toate corpurile de mobilier si accesoriile folosite in aceasta amenajare interioara de birouri manageriale au fost alese din portofoliul Noblesse Group si fac parte din colectii celebre in intreaga lume pentru calitatea lor inalta.

 

Aceasta amenajare interioara de birouri manageriale, dar si al sediului companiei Urgent Curier a reprezentat unul dintre proiectele care le-a permis designerilor Noblesse Group sa isi dea frau liber imaginatiei si sa creeze un ambient primitor, elegant, clasic, dar in acelasi timp actual si functional, proprice mediului de business.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on