fbpx

Amenajare Interioara Birouri Manageriale Urgent Curier

AMENAJARE INTERIOARA BIROURI

Va vom prezenta in cadrul acestui articol o amenajare interioara birouri pentru care echipa de designeri Noblesse Group a creat un proiect 3D de birouri. Toate aceste birouri manageriale erau destinate pentru Ugent Curier. Asa cum stim managerii isi petrec foarte mult timp la birou si din aceasta cauza toate birourile au fost realizate astfel incat sa fie cat mai primitoare si in acelasi timp sa reprezinte un loc optim pentru intalnirile de business. La aceste intalniri cei doi proprietari ai companiei Urgent Curier participa zilnic.

BIROURI CU ATMOSFERA ELEGANTA

Ambele spatii de birouri detin un mobilier office in stil modern. Spatiile generoase de care dispun fac ca acest spatiu sa fie unul cu adevarat select. In plus toate piesele de mobilier si corpurile de iluminat fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Paleta cromatica este una placuta, in care se regasesc nuante deschise si elegante. Corpurile de iluminat in culoarea alba fac spatiul sa fie primitor si mult mai deschis. In plus micile pete de culoare nu fac decat sa ofere un plus de eleganta si de rafinament intregii amenajari. Intreaga amenajare a fost realizata cu multa pasiune si cu multa creativitate de catre echipa Noblesse Group.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

 

AMENAJARE BIROURI IN STIL MODERN

Spatiile de birouri se pot regasi in aceeasi incapere. Acestea au parte de dimensiuni generoase iar delimitarea lor se realizeaza cu multa usurinta cu ajutorul pieselor de mobilier.

 

AMENAJAREA INTERIOARA ELEGANTA A BIROURILOR MANAGERIALE

Cu toate ca piesele de mobilier care au fost utilizate sunt destul de asemanatoare, zona care este destinata proprietarei are parte de tonuri de crem si Bordeaux. In zona destinata proprietarului vom gasi tonuri de crem cu negru iar in ambele parti se vor regasi albul. O mica zona de relaxare este creata in partea centrala a incaperii. Aceasta zona de relaxare este obtinuta cu usurinta cu ajutorul canapelei si a fotoliilor.

Acest proiect 3D de birouri manageriale realizat de designerii Noblesse Group a adus multa satisfactie in inima reprezentantiilor Urgent Cargus.

Au fost create spatii confortabile si intime care sunt perfecte pentru intalnirile de business. Cu toate ca birourile celor doi proprietari sunt destul de asemanatoare diferenta consta in paleta cromatica.  Fiecare piesa de mobiler este alesa cu grija astfel incat rezultatul final sa fie unul cat mai placut.

Echipa Noblesse Group a imbinat elementele de mobilier astfel incat sentimentul pe care proprietarii il au atunci cand intra in biroul lor este unul pozitiv. Atmosfera ii va face sa lucreze cu mai mult drag pentru a avea parte de un business prosper.

Toate piesele de mobilier care fac parte din acest proiect de amenajare au fost alesa cu multa grija. In plus toate aceste piese de mobilier fac parte din portofelul Noblesse Group.

 

Acest proiect a reprezentat unul care le-a permis designerilor Noblesse Group sa isi dea frau liber imaginatiei si sa creeze un spatiu perfect si prosper.

Share on