Amenajare Interioara Casa Stil Modern Bucuresti

AMENAJARE INTERIOARA CASA STIL MODERN BUCURESTI

Ne face o deosebita placere sa iti prezentam acest proiect de amenajare interioara casa stil modern Bucuresti. Acesta este un proiect finalizat de echipa Noblesse Group, alaturi de noi fiind si beneficiarii de la inceput pana la final. Designerii nostri de interior au transformat o casa din anii ‘40 din Bucuresti intr-o locuinta placuta. Acestia au realizat spatii ergonomice si inteligente care au creat un camin confortabil si primitor.

Exteriorul locuintei are influente brancovenesti, iar la interior designerii nostri au abordat un stil contemporan. Arhitectura casei se completeaza perfect cu designul modern. In locul sobei s-a construit un semineu pe bioetanol. La placarea semineului si tavanului designerii nostri au folosit ceramica tip piatra care este pusa in valoare de iluminatul cu banda led.

DESIGN INTERIOR CASA STIL MODERN

Clientul si-a dorit sa foloseasca culori neutre si zonele sa fie bine delimitate prin piese de mobilier. Designerii Noblesse au realizat spatii aerisite atat prin cromatica dar si prin mobilierul ales. Fiecare spatiu a fost conceput diferit in functie de nevoile fiecarui membru al familiei. In proiectul de amenajare au fost introduse finisaje pretioase asa cum ar fi alama sau auriul in copurile de iluminat, mozaic dar si decoratiunile folosite cu totul aparte.

AMENAJARE DORMITOARE IN STIL MODERN

Proprietarii si-au dorit un spatiu intim si confortabil pentru dormitorul matriomonial. Echipa noastra a utilizat nuante de crem si de maro si s-a obtinut o amenajare calda si relaxanta.

Camera copilului este dotata cu elemente de inspiratie marina. Aceste elemente se regasesc in tapet, corpurile de iluminat si decoratiuni. In plus piesele de mobilier confera incaperii un look original.

Echipa Noblesse a folosit lemnul atat in pardoseli cat si in mobilier pentru a oferi o atmosfera calda in zonele de living, dining, bai, holuri si casa scarii.

AMENAJARE BUCATARIE IN STIL MODERN

Bucataria a fost amenajata ergonomic si produsa la un important brand din Italia reprezentat de Noblesse Group. In acest mod s-a obtinut un spatiu modern si fresh. Paleta cromatica este compusa din nuante de gri, alb si rosu. Aparatale electrocasnice ultramoderne si performante au completat designul cu totul unic.

Decorul de revista este redat de elemente pretioase de alama!

YOU DESERVE ALL THE ELEGANCE YOU’VE ALWAYS DREAMED OF !

WE CREATE SPACES THAT ARE A REFLECTION OF WHO YOU ARE!

Noblesse Group

Spatiul cel mai interesant din cadrul proiectului este demisolul, care a avut nevoie de lucrari importante de consolidare si hidroizolatie. Aici vom regasi un home cinema in stil vintage-industrial si locul preferat la familiei.

Designerii interior Noblesse Group iti stau oricand la dispozitie pentru o amenajare personalizata. Poti avea parte de o consiliere specializata in fiecare etapa a procesului. Mai mult de atat poti avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale.

Poti alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament .

Noblesse Adds Value For The Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest