Amenajare interioara casa Snagov – Stil eclectic

Suntem incantati sa va prezentam proiectul de amenajare interioara Casa Snagov – Stil eclectic, inca un vis adus la viata de catre echipa de designeri si arhitecti Noblesse, care lasa mereu pasiunea si profesionalismul sa vorbeasca pentru ei.

Acest stil a devenit tot mai cerut si apreciat in radul clientilor nostri. Despre eclectism in amenajarile interioare s-a vorbit inca din secolul XX, odata cu aparitia si explorarea in arta, moda si teatru a unor forme noi de expresie, o reactie la stilul minimalist bazat pe forme simple, geometrice si linii drepte, cu alte cuvinte este un stil indraznet.

Ideea principala in jurul careia a fost conturat proiectul, a fost de a combina elemente din diferite perioade de timp si de origini diferite, avand ca rezultat un design armonios.

AMENAJARE INTERIOARA CASA – PARTER IN STIL ECLECTIC

Parterul casei, realizat in stil eclectic, combina elemente de mobilier si decoratiuni moderne cu accente clasice. Modelul impunator chesterfield al canapelelor se completeaza perfect cu decoratiunile moderne.

Zona de dining se diferentiaza vizual de restul spatiului datorita accentelor de lemn exotic, atent selectionate de arhitectii nostri din portofoliul Noblesse.

Paleta cromatica pentru parter cuprinde nunate pastaelate de galben, bej si crem, de asemenea,  finisajul peretilor a fost facut cu vopsea decorativa, pentru a aduce un plus de valoare incaperii.

Pentru pardoseala s-a folosit marmura cumbinata cu baghete metalice, care au fost taiate si integrate maunal creand un spatiu unic.

Toate elementele alese pentru parter denota eleganta, oferind un aer burghez acestei case moderne din zona Snagovului.

DESIGN INTERIOR LIVING MODERN

Livingul  de la etaj este amenajat modern in tonuri calde, cu finisaje calde, textile, lemn si accente metalice

Piese diferite de mobilier isi regasesc propriul loc in acelasi ambient, fiind toate intr-o perfecta stare de echilibru.

Incaperea este plina de culori care se armonizeaza, avand un fundal in nuante neutre. Din decor face parte si un fotoliu colorat, a carui nuante sunt folosite ca accente cromatice in celelalte elemente de decor.

DESIGN INTERIOR DORMITOR MATRIMONIAL

Dormitorul de la etaj este amenajat tot in stilul modern, oferind o atmosfera intima. Finisajele peretilor sunt moderne, cu vopsea decorativa cu efect de beton si lemn si placaj din lemn lacuit cu insertii metalice.

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior creeaza cele mai frumoase proiecte de design interior case pe orice stil.  

Noblesse Adds Value For The Good Life 

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest