fbpx

Amenajare Interioara In Stil Clasic Casa Pipera

Casa Pipera, Bucuresti - Amenajare interioara stil clasic

AMENAJARE INTERIOARA IN STIL CLASIC CASA PIPERA – UN CAMIN FERICIT

Va prezentam cu mult drag o casa cu personalitate realizata special pentru proprietari. Acestia se vor bucura timp indelungat de interioarele primitoare si valoroase. Interioare amenajate de echipa noastra de designeri si arhitecti de interior prin acest proiect numit ” amenajare interioara in stil clasic casa Pipera “.

STIL CLASIC IN AMENAJARE INTERIOARA

Echipa Noblesse Group a realizat amenajari rafinate in stil clasic pentru fiecare incapere din aceasta minunata casa din Pipera. Ancadramentele din ipsos , tapetul delicat floral dar si peretii acoperiti cu vopsea decorativa sunt solutiile propuse de designerii nostri pentru peretii din zona de hol , living si dining. Personalitatea de care are parte aceasta locuinta este oferita de pardoseala de marmura cu medalioane de la intrare.

AMENAJARE BIROU BRITISH

Biroul proprietarului are parte de o amenajare in stil british in care sunt caracteristice canapeaua chesterfield , bibliotecile realizate din lemn de nuc  care imbraca peretii si pardoseala din parchet masiv. In plus ambianta incaperii este completata de lampi si obiectele decorative.

DESIGNERUL DE INTERIOR ADUCE LA VIATA VIZIUNEA CLIENTILOR

Rolul designerului de interior este acela de a asculta si de a intelege care sunt dorintele si stilul de viata al fiecarui beneficiar. De acest proiect s-a ocupat indeaproape Loredana Preda iar comunicarea a fost esentiala pentru a realiza aceste concepte de proiectare 3D care sa atinga sufletul proprietarului.

DESIGN IN STIL CLASIC

Produsele care au fost utilizate in acest proiect de amenajare casa in stil clasic fac parte din portofoliul complex Noblesse Group. Ca sa putem implementa orice proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament, putem alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

Echipa Noblesse Group a realizat cu succes foarte multe proiecte de amenajari interioare case pe diferite stiluri clasice sau moderne. Aceasta a dat dovada de fiecare data de creativitate si un know how deosebit.  Pe piata din Romania suntem considerati brandul de suflet al romanilor pentru case de vis!

Amenajare interioara stil clasic casa pipera bcuresti

 

 

 

Interior design brings us together for the most fulfill moments of our life at home.

Noblesse Group

Casa Pipera, Bucuresti - Amenajare interioara stil clasic
Casa Pipera, Bucuresti - Amenajare interioara stil clasic

 

 

Cream mai mult decât interioare, cream vise!

We Create More Than Interiors, We Create Your Dreams!

Casa Pipera, Bucuresti - Amenajare interioara stil clasic
Casa Pipera, Bucuresti - Amenajare interioara stil clasic

 

 

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Casa Pipera, Bucuresti - Amenajare interioara stil clasic

Share on