Amenajare Interioara In Stil Contemporan Casa Constanta

AMENAJARE IN STIL CONTEMPORAN CASA CONSTANTA  – CULORI DE MARE

In momentul in care am realizat acest proiect de amenajare in stil contemporan pentru o casa din Constanta ne-am gandit la marea albastra si la nisipul fin.

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au avut ca inspiratie spatiul invadat de lumina. Acestia au imbinat albul imaculat al pieselor de mobilier cu accentele de culoare ale textilelor de bleu si nisipiu. Totul a avut ca scop sa creeze un feeling incarcat de vibratii pozitive care sa aduca aminte de o zi perfecta la mare.

DESIGN INTERIOR CASA IN STIL CONTEMPORAN

Designerii de interior Noblesse Group realizeaza amejari care corespund de fiecare data cu cerintele clientilor. Noi reusim sa le oferim clientilor nostri concepte unice si personalizate asa cum este si aceasta amenajare interioara casa in stil contemporan.

Aceasta locuinta din Constanta a fost amenajata de echipa Noblesse Group in stil contemporan.  In aceasta amenajare s-au utilizat culori si elemente decorative de inspiratie marina.

Multiplele ferestre ajuta la oferirea unor spatii mai luminoase iar mobilierul alb accentueaza nota luminoasa si aersita a amenajarii.

Piesele de mobilier are linii simple, curate si datorita culorii albe a lemnului ofera si mai multa luminozitate incaperilor. Spatiul este mai incalzit datorita draperiilor, pernitelor si altor decoratiuni cu tonuri albastre, crem si maro.

ROLUL DESIGNERULUI DE INTERIOR

Designerul de interior are un rol foarte clar. Acesta trebuie sa inteleaga foarte bine care sunt dorintele, stilul de viata si nevoile beneficiarilor. In plus trebuie sa vina cu cele mai bune solutii de amenajare in functie de arhitectura casei. Mai exact, trebuie sa le ofere beneficiarilor casa mult visata.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte complexe de design interior pentru spatii rezidentiale, cum ar fi proiecte de design interior case in Constanta, Mamaia, Eforie dar si in alte orase de pe litoral si in tara , proiecte de design interior vile, proiecte de design interior apartamente, proiecte de penthouse-uri, proiecte de restaurari de case, fiecare proiect fiind o reala provocare, fie ca vorbim de amenajari clasice sau amenajari moderne.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

Te ajutăm să trăiești frumos prin designul interior!

We Help You To Have A Beautiful Life Through Interior Design!

We inspire ourselves in events, people, nature, stories and design pieces.

Noblesse Group

“The best welcoming spaces are those that are interesting but not overpowering.”

Timothy Corrigan

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest