fbpx

Amenajare Interioara In Stil Eclectic Casa Constanta

Casa Constanta – Amenajare interioara in stil eclectic

AMENAJARE INTERIOARA IN STIL ECLECTIC CASA CONSTANTA- DESIGN CU PIATRA

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest proiect de amenajare interioara in stil eclectic pentru o casa situata in Constanta. Laitmotivul acestei amenajari a fost piatra, beneficiarii avand un business in acest domeniu. Frumoasa vila din Constanta a fost amenajata cu finisaje premium. Aceasta a fost decorata pentru a fi functionala si confortabila, cu un statement de lifestyle exclusivist cu ajutorul acestui material nobil.

STIL ECLECTIC -MIXT DE DETALII

Desi arhitectura exterioara este contemporana, decorul interior este conceput in stil eclectic. Acest lucru a fost posibil prin imbinarea de materiale clasice si moderne. Texturile moderne si elementele de decor contemporane ofera o amenajare demna de revista. Marmura folosita in aceasta amenajare interioara reuseste sa transforme designul holului si al bailor. Toate aceste incaperi functionale devin luxoase, proprietarii avand o pasiune pentru acest material.

Toate aceste elemente moderne au facut ca amenajarea biroului in stil clasic sa devina o provocare. Se face remarcat si da o nota de prestanta acestor interioare care emana stil si rafinament. Dorintele proprietarilor sunt aduse la viata prin imbinarea creativitatii intr-un mod armonios.

Produsele care au fost utilizate in aceasta amenajare interioara casa in stil eclectic fac parte din portofoliul Noblesse Group. Vom putea alege de fiecare data dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group pentru implementarea oricarui proiect de design interior apartament sau de design interior casa.

Amenajare interioara casa in stil eclectic
Amenajare casa in stil eclectic

 

 

Alege să trăiești frumos prin design interior!

Open The Eyes To A Magic Story Of Elegance!

Amenajare interioara casa constanta dormitor
design interior casa constanta cu dormitor

 

 

 

We create more than interiors, we create the vision of our clients!

Noblesse Group

birou british casa constanta
amenajare birou british

 

Designerii de interior Noblesse Group iti stau in orice moment la dispozitie pentru o amenajare personalizata. Prin colaborarea cu noi vei avea parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului. Astfel vei avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Casa Constanta – Amenajare interioara in stil eclectic
Casa Constanta – Amenajare interioara in stil eclectic
Casa Constanta – Amenajare interioara in stil eclectic

Share on